Канделакі отримала втричі менше, ніж хотіла

3 листопада 2011, 10:10

Російська телеведуча Тіна Канделакі відсудила 280 тисяч рублів (9 тисяч доларів) у туристичної фірми за зіпсований відпочинок. Втім, спочатку Тіна збиралася отримати 850 тисяч рублів (27 тисяч доларів).

2-го листопада Кунцевський суд Москви частково задовольнив позов Канделакі, пише "Комсомольська правда в Україні".

Журналістці Тіні Канделакі все ж таки вдалося отримати гроші за моральні збитки, заподіяні туристичним агентством.

Як повідомлялося раніше, Тіна була вкрай не задоволена відпочинком на острові Міконос. Тож, повернувшись до Москви, телеведуча звернулася до суду.


Тіна отримала гроші за депресію під час відпустки

"Для мене це було принципово, тому що ця історія не просто про мене, це історія про російських туристів. Мені хотілося їм довести і показати, що якщо надані послуги не відповідають задекларованим цінами, то за свої права потрібно боротися", - заявила Канделакі.

Незважаючи на те, що позивачка отримала втричі менше, ніж хотіла, вона, схоже, на засмутилася, а навпаки – дуже пишається собою.

"Всі говорять, що для моральної компенсації це дуже велика сума. Бо там же, ви знаєте, до 50-ти тисяч рублів (1700 доларів), не більше. Але як бачите, мені вдалося відвоювати 280 тисяч рублів. Я вважаю, це велика перемога", - запевнила Тіна.

Нагадаємо, спочатку телеведуча бажала отримати близько 50-ти тисяч доларів за зіпсований відпочинок і 30 тисяч доларів за моральні збитки. Певно, сума позову була навмисно завищена із наміром отримати хоча б щось.

Фото "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів