Елтон Джон прилетить в "голубом вертолёте"

4 листопада 2011, 10:40

Британський співак сер Елтон Джон замовив організаторам свого концерту в Росії блакитний гелікоптер. Також співак не схотів бачити представників преси на своєму виступі. А ось у київському райдері виконавця не виявилося ексклюзивних замовлень.

Кавалер ордена Британської Імперії приїде разом з чоловіком Девідом та сином Закарі, пише "Life Showbiz".

64-річний музикант розраховує на справжній королівський прийом у Москві. Блакитний вертоліт мають подати до трапу літака.

"Це питання ми вже вирішили… Одразу скажу, що вертоліт не міліцейський, він невеликий і розрахований на 6 - 8 місць", - розповів один із менеджерів.


За побажаннями сера Елтона у його гримерці має бути спокійна атмосфера. Також кімнату мають прикрашати фіалки та лаванда..

"Гримерка у кремових тонах, і квіти, щоб в кімнаті можна було заспокоїтися", - розповіли організатори.

Співак також наголосив, що не хоче бачити на своєму концерті представників преси.

Елтон Джон грає лише на своїй улюбленій "Ямасі"

Наразі невідомо, що саме стало причиною небажання бачити журналістів. Втім, ходять чутки, що артист зовсім недавно зробив пластику і поки не хоче фотографуватися.

Стосовно українського райдера Елтона Джона, він виявився скромніший, пише "Gazeta.ua".

Як повідомлялося, в Києві зірка виступить 8-го листопада.

"Елтон Джон в Україну прилетить втретє. Виступав у нас у 2007-му році на Майдані незалежності та у 2008-му - на дні народженні Кучми у Криму", - зауважили організатори.

За словами менеджерів, 5-го листопада у Київ приїде команда співака. Вони налаштовуватимуть звук та освітлення.

Як зазначає видання, сера Елтона супроводжуватимуть охоронці та особистий перукар. Летітиме він власним літаком. До того ж, він, як завжди, привезе своє улюблене фортепіано "Ямаха".

"З їжі ніякого особливого меню не замовляв. З напоїв попросив пляшку білого вина. Має кілька вимог до гримерок у Палаці спорту. Просить, щоб там не було шкіряних диванів, бо Елтон - захисник тварин", - розповіли організатори київського концерту.

Під час виступу музиканта сцену оточуватимуть охоронці. З готелю до Палацу спорту Елтон Джон їхатиме автівкою представницького класу. За кермо він просив посадити його особистого водія та замовив міліцейський супровід.

Фото AP з сайту Sulekha.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів