Могилевська стане льотчицею

5 листопада 2011, 12:41

Співачці Наталі Могилевській не вистачило лише 20-ти годин, аби отримати права льотчика. Ще кілька років тому артистка брала уроки водіння літака.

Втім, тільки зараз Наталя наважиться політати знову, повідомляє "ТСН. Особливе".

Минуло кілька років після того, як Могилевська вивчила головні принципи аеродинаміки та опанувала різні трюки. І ось зірка начебто готова до нових небесних звершень.

"Я навчалася гвинтом угвинчуватися у повітря для того, щоби сісти на полосу, тому що якщо ти вчасно не сів, тобі доведеться знову робити квадратичний обліт, а це хвилин 15", - зі знанням справи розповідає співачка.


Могилевська не всі руки майстриня

І хоча Могилевська вже давно пройшла курс молодого льотчика, вона надовго забула про польоти. Це сталося після того, як її інструктор загинув в авіакатастрофі.

Однак зараз Наталя обіцяє не лише сісти за штурвал літака, але й на гелікоптері покружляти.

"Давайте я на наступну презентацію сяду на вертольоті. Гелікоптери я воджу трохи гірше за літаки, але сісти зможу", - запевняє Могилевська.

Сподіваємось, Наталчині польоти будуть менш травматичними, ніж її пірнання. Нагадаємо, на початку вересня,під час музичного фестивалю в Криму, Могилевська травмувала ногу пірнувши з пірса.

Фото "Комсомольська правда в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів