Кейт Міддлтон вагітна вже 6 тижнів

17 листопада 2011, 11:35

Якщо вірити останнім даним, влітку наступного року принц Вільям таки стане батьком. Його дружина Кейт Міддлтон начебто вже на 6-му тижні вагітності.

Принаймні так стверджує жовте видання "In Touch".

Нарешті джерела, наближені до королівського подружжя, підтвердили інформацію про вагітність герцогині Кембриджської.

"Ще до їхнього одруження було зрозуміло, що народження дітей стане пріоритетом для Кейт та Вільяма", - зазначило джерело.


Крім того, за даними інформатора, королева Єлизавета II так багато натякала про бажання скоріше мати правнука, що Кейт боялася зустрічатися з нею без новин про майбутню дитину.

Кейт та Вільям мають стати батьками у липні

Отже, Міддлтон вже готується стати матір’ю та обирає майбутнє житло.

Принц Вільям та Кейт мають три варіанти помешкання. Це котедж у Ноттінгемі, будинок в Вельсі та ще один у Кенсингтонському палаці, який наразі ремонтують.

І хоча Міддлтон лише на початку першого триместру вагітності, вони з Вільямом буцімто вже обрали ім’я для майбутнього малюка.

"Вони хочуть щось традиційне. Едвард, Філіп чи Майкл, якщо буде хлопчик, та Аліса або Роуз для дівчинки", - каже джерело.

До речі, принц Вільям начебто таємно сподівається, що в них буде дівчинка.

"Він справжній син своєї матері, і він також знає, що його батько, принц Чарльз, хотів би онучку", - повідомив інформатор.

Нагадаємо, у зв’язку зі зміною закону про успадкування королівського престолу, нащадок принца Вільяма та Кейт Міддлтон будь-якої статі стане британським монархом.

Фото AP з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів