Періс Хілтон знає, нащо Бог створив селебрітіз

8 грудня 2011, 12:10

Світська левиця Періс Хілтон вважає, Бог створює селебрітіз, щоб ті робили добро. На цьому та на своєму бізнесі 30-річна білявка й зосереджена, тож їй наразі не до дітей.

Про це вона говорила під час прес-конференції в Манілі, пише "Contact Music".

"Одного для мені захочеться завести власну сім’ю, одружитися та мати дітей, але зараз я лише сфокусована на моєму бізнесі. А ще я залучена до благодійництва, я займалася благодійництвом відколи була малим дівчам", - поділилася "собача годувальниця".

Періс Хілтон робить бізнес та добрі справи

"Я щодня дякую Богові та думаю, як важливо віддавати, а також давати мій голос на користь тих, хто цього потребує… Одна з причин, нащо Бог створив селебрітіз чи інших людей – це щоб вони віддавали, та щоб мати змогу використати їх у позитивному сенсі", - зазначила Хілтон.


На Філіппінах Періс має якраз бізнесовий інтерес, нещодавно білявка зайнялася нерухомістю і співпрацює з кілька тамтешніми компаніями. Своєю новою справою Хілтон дуже пишається, адже "нерухомість у неї в крові".

"Мій прадід заснував мережу готелів "Hilton" та створив власний спадок, і саме це роблю я зараз та відчуваю таку гордість. Мій дідусь подзвонив мені кілька днів тому, коли почув про цей проект та просто сказав: "Я так пишаюся тобою, ти – моя старша онука, й ти досягла таких значних успіхів, і чудово бачити, як ти розвиваєш власний бізнес із нерухомості", - розповіла Періс.

"Я відчула таку гордість через цей дзвоник від дідуся, як від бізнесмена", - додала вона.

Якщо Періс Хілтон з "кокаїнової" скандалістки справді перетворюється на зважену бізнес-леді, то її менший братик Конрад завдає рідним клопоту. Подейкують, юнак "перехопив естафету" від сестри й наприкінці листопада вляпався в аварію, роз’їжджаючи за кермом напідпитку, ще й із наркотиками в багажнику.

Фото Reuters "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів