Елізабет Тейлор та Чарлі Шин стали найпопулярнішими у Twitter

8 грудня 2011, 11:10

Покійна кінозірка Елізабет Тейлор та скандаліст Чарлі Шин стали найпопулярнішими акторами, яких згадували у соціальній мережі Twitter.

Сервіс мікроблогів оприлюднив Twitter's 2011 Year in review - список найбільш обговорюваних тем цього року, пише "Медіаняня".

У 2011-му році найбільший інтерес у користувачів соціальної мережі викликала єгипетська революція з масовими протестами в Каїрі та загибеллю президента Хосні Мубарака.

Також серед найпопулярніших "хештегів" - смерть терориста Усами бін Ладена та аварія на АЕС в Японії.


Найбільшою згадуваної у Twitter актрисою стала Елізабет Тейлор, що пішла з життя 23-го березня.

Тейлор згадували найчастіше у Twitter

Цікаво, що другою серед найпопулярніших кінозірок стала уродженка Чернівців Міла Куніс.

Найпопулярнішим актором виявився Чарлі Шин, якого звільнило керівництво Warner Brothers з серіалу "Два з половиною чоловіки" за публічну лайку та небажання лікуватися від наркозалежності.

У березні Шин, який є найдорожчим актором телебачення, встановив своєрідний рекорд мікроблогу, зібравши мільйон послідовників всього за 25 годин.

Шин викликає інтерес своїм бешкетуванням

До слова, Ештон Катчер, який замінив Чарлі у серіалі "Два з половиною чоловіки", посів лише 8-ме місце у рейтингу зацікавленості користувачів мікроблогів.

Найбільш обговорюваним музикантом стала 13-річна американська школярка Ребекка Блек. Вона записала кліп "Friday" та лише за 40 днів набрала на YouTube 28,5 мільйонів переглядів.

У десятку головних техно-тем увійшли 4 продукти "Apple": Mac App Store, iPad, iPhone та iPod. Нагадаємо, засновник "Apple" Стів Джобс помер 5-го жовтня від раку підшлункової залози.

Фото AP з сайтів Silive.com та The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів