Бред Пітт учить дочку їздити на квадроциклі

14 грудня 2011, 10:20

Донька зіркових батьків, Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, "пацанка" Шайло вже вчиться їздити на квадроциклі.

5-річну сміливицю більше цікавить швидкість, ніж татові повчання щодо обережного кермування та гальм.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Дуже смішно дивитися, як Бред намагається вчити Шайло, бо вона не бажає слухати. Вона не хоче, аби тато сідав позаду. Вона не хоче знати про гальма. Вона просто хоче рушати! Це – поєднання нас обох", - поділилася мама Анджеліна.


Решта малюків подружжя, схоже, має легшу вдачу та безпечніші вподобання. Наприклад, прийомного8-річного сина Пакса Джолі порівнює з "панк-рокером" – навіженим зовні та добрим усередині.

"Зовні він навіжений, але в нього дуже, дуже добре серце. Знаєте, як у тих панк-рокерів – коли ти справді добре з ними роззнайомишся, вони просто як зайчики", - пояснила актриса.

Найстарший син та майбутня кінозірка, 10-річний Меддокс, піклується про маму й завжди помічає зміни її настрою.

"Якщо я буду засмучена, він візьме мене за руку й запитає: "Ти втомилася? Тому ти така сумна?" – розповіла Джолі.

6-річна Захара захоплюється кіньми. Найменшенькі ж, 3-річні двійнята Нокс та Вів’єн – геть не схожі одне на одного, свідчить мати.

"Йму подобаються динозаври та мечі… (Вів’єн) така елегантна й делікатна. Віві може збирати квіточки в садку й встромляти собі в волосся. Їй подобається манікюр, і вона збирає м’які іграшки. Це так смішно для мене, купувати все це рожеве й дивитися фільми про принцес!", - додала Анджеліна.

У чому всі шестеро дітлахів схожі – їх цікавить, коли ж тато з мамою поберуться.

"Коли вони бачать, що мамі й татові потрібен особистий час, бо вони будуть цілуватися й всяке таке, діти стають веселі та щасливі. Бо це дає їм якусь упевненість", - поділилася зірка.

Фото АР з сайту ctv.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів