Єфросиніна перекроїла чоловіка під себе і гроші на "шмоткі" не бере

26 грудня 2011, 12:40

Телеведуча Маша Єфросиніна відома своєю пристрастю до вбрання та взуття. Втім, родичка Віктора Ющенка запевняє, що не бере грошей у чоловіка, бо сама заробляє собі на одяг.

Про це Маша розповіла телеведучій Каті Осадчій у недільному ефірі програми "Світське життя".

Коли Осадча запитала Єфросиніну, чи дає їй чоловік, бізнесмен Тимур Хромаєв, гроші на поповнення гардеробу, та сказала:

"Я буду щаслива тобі відповісти при своєму чоловікові. Я ніколи не прошу ані грошей, ані дозволу. Я їх заробляю сама. Але я дуже раціонально можу визначити для себе суму, яку я витрачу на якесь чергове вбрання".


Маша хвалиться, що гроші на одяг у чоловіка не просить

Як виявилося, Марія обожнює взуття та скуповує його у великій кількості. Однак Єфросиніна час від часу роздаровує його друзям та близьким.

Та й чоловік Маші Тимур теж купляє собі багато взуття. Особливо, коли разом з дружиною ходить по магазинах.

"Мені ж треба якось проводити час у магазинах. Я теж купляю. У мене з'являється смак та бажання", - розповідає бізнесмен.

"З тижня шопінгу день відводиться мені, щоб швидко зі мною розібратися, а потім вже… я вміщуюсь буквально у декілька годин", - додає Тимур.

Що цікаво, Маша зізнається, що дуже плідно працювала, аби змінити гардероб свого чоловіка. Адже Хромаєв був фанатом так званого "американського стилю" в одязі.

"Коли ми познайомилися я, якщо не все спалила, то половину викинула. Це було твоє холостяцьке минуле. З абсолютно американським вихованням смаку", - зазначає телеведуча.

Проте зусилля Марії не пройшли дарма.

"Не одразу Москва будувалася. Роки тренувань та навчання дають своє. Том Форд", - зауважила телеведуча, показавши на костюм чоловіка від "Tom Ford".

Нагадаємо, Маша і Тимур вже 9 років перебувають у шлюбі. Подружжя виховує доньку Нану.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео "Світського життя" з сайту каналу "1+1", фото зі сторінки Єфросиніної у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів