Тайсон подарував дружині ванну, а Бекхем - сумку

26 грудня 2011, 17:19

Дружина футболіста Девіда Бекхема Вікторія отримала від чоловіка на Різдво сумку "Hermes". А співачці Мерайі Кері коханий подарував автівку "Rolls Royce Phantom".

Список найекстравагантніших різдвяних подарунків зірок склав "Hollyscoop".

Спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон сама собі купила подарунок на свята. Блондинка придбала рожевий "Bentley Continental GT" за 285 тисяч доларів. Приладова панель автівки інкрустована діамантами, які так любить Періс.

Періс побалувала себе черговою автівкою

Так само дороге авто тепер матиме і співачка Мерайя Кері. Їй чоловік подарував чорний "Rolls Royce Phantom" вартістю 400 тисяч доларів. До того ж співачка їздитиме з особистим номером "mommyMC".


Боксер Майк Тайсон, ще коли був одружений з Робін Гівенс, витратив 2 мільйони доларів на ванну для дружини.

А ось Девід Бекхем не відрізнився оригінальністю. Він подарував своїй дружині Вікторії сумку "Hermes Himalayan Birkin" за 129 тисяч доларів.

Найбагатша телеведуча у світі Опра Уінфрі подарувала своїм співробітникам круїз Середземним морем. Подарунок коштував Опрі $750 тисяч, але 100 її працівників отримали розкішний відпочинок на Різдво.

Вагітна співачка Бейонсе купила своєму чоловіку Jay-Z автівку "Bugatti Grand Sport" вартістю 2 мільйони доларів. А ось Jay не надто розщедрився, подарувавши дружині всі моделі сумок "Hermes" за цей рік. Репер витратив на них лише 350 тисяч.

Бейонсе не пошкодувала 2-х мільйонів на подарунок коханому

Актор Бен Аффлек презентував своїй вагітній дружині Дженніфер Гарнер каблучку з діамантом у 7 карат.

Акторка Сієнна Міллер отримала від чоловіка Джуда Лоу рояль за 200000 доларів. Але, щоб не здалося замало, Джуд поклав в середину кільце з діамантом та сапфіром.

І нарешті найвпливовіша зіркова дитина Сурі Круз замовила батькам поні та діамантові сережки.

Фото Reuters з сайтів IBTimes та The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів