Черновецьких таки розлучили

28 грудня 2011, 14:04

Мер Києва Леонід Черновецький таки розлучився з Аліною Айвазовою. Суд вирішив, що їхній шлюб носить формальний характер, тому підлягає розірванню.

Про це стало відомо 28-го грудня. Відео, на якому суддя зачитує рішення суду оприлюднив сайт "ТСН".

Рішення про розірвання шлюбу між Черновецьким та Айвазовою прийняв Печерський суд Києва.

В екс-подружжя є 10 днів для того, щоб оскаржити рішення суду і подати апеляцію.


Варто зазначити, що ані Айвазова, ані Черновецький на засідання суду не з'явились - були присутні лише їхні адвокати.

Тепер колишнє подружжя має почати у суді поділ майна у разі, якщо не вирішать все мирним шляхом. А їм є, що ділити: три квартири у Києві, заміський маєток у Конча-Заспі та гроші.

Як відомо, Черновецький та Айвазова реєстрували свій шлюб у Тбілісі 5-го листопада 1977-го року.

ДИВІТСЯ ВІДЕО:

Тепер Леонід Михайлович - знову "завидний жених", а заспівати з Айвазовою вони можуть хіба що пісню "Мы с тобой не пара, не пара...".

Нагадаємо, спершу Печерський райсуд Києва мав розглядати позов Айвазової щодо розірвання шлюбу ще 15-го серпня. Та засідання не відбулося. За інформацією деяких ЗМІ, того дня засідання було перенесено на три тижні через відсутність у суді другої сторони - Черновецького.

Пізніше у пресі з'явилася інформація про те, що Айвазова взагалі передумала розлучатися. Однак потім вона заявила, що вирішила розлучитися з Льонею-Космосом вже давно, а інтимних стосунків у них не було вже років вісім.

Як відомо, в одному з останніх інтерв‘ю Айвазова божилася, що кохає Черновецького і це у них взаємно. Окрім того, вона наголошувала, що їх може роз‘єднати тільки Бог. Втім, незабаром мер Києва особисто взявся за шлюборозлучний процес.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів