Зіркові рятівники: Шварцнеггер витяг потопельника, Мур "забалакала" самогубців

23 січня 2012, 14:20

Карколомні пригоди, врятовані людські життя – більшість кінозірок переживає таке лише не екрані. Стати героями ще й у реальному житті вдалося Арнольдові Шверцнеггеру, Демі Мур, Тому Крузу, Шону Пенну та Харрісону Форду.

Про подвиги відомих акторів розповідає "Hollyscoop".

Зірка "Місія нездійсненна" Том Круз і в реальному житті не стоятиме осторонь, коли комусь загрожує біда. Так в 1996-му актор став свідком наїзду на пішохода. Він не лише викликав швидку, а й особисто сплатив рахунок, дізнавшись, що постраждала не має страховки.

Цього ж року, пливучи на своїй яхті, Круз помітив п’ятьох людей, що борсалися у воді після того як їхній човен загорівся та потонув. Звісно, актор одразу ж прийшов на допомогу.


Харрісон Форд, який має ліцензію пілота, в 2000-му році евакуював двох туристок, коли одна з них захворіла. Наступного року актор особисто злітав за хлопчиком-бойскаутом, який загубився в Єллоустоунському парку. Можна собі лиш уявити, що відчував малий, коли до нього прилетів сам Хан Соло з "Зоряних воєн"!

Актриса Демі Мур донедавна полюбляла розмішати в своєму Twitter різні кумедні фото. Крім цього, її мікроблог, імовірно, урятував два людських життя. Було два випадки, коли різні користувачі писали про свій намір вкоротити собі віку, й Мур вступала з ними в розмову та вмовляла звернутися по професійну допомогу.

Коли в 2005-му році Новий Орлеан постраждав від нищівного урагану "Катріна", туди примчав Шон Пенн. Актор особисто витягав із води людей, роз’їжджаючи на моторному човні. Він урятував близько 40 людей, що опинилися в пастці у власних домівках.

Якось, відпочиваючи на Гавайях, Арнольд Шварцнеггер помітив чоловіка, який тоне. "Термінатор" стрімголов підплив до бідолахи, якого вхопила судома, та відбуксував на берег.

Як відомо, нещодавно справжньою героїнею стала й зірка "Титаніку" Кейт Вінслет. Вона винесла з пожежі 90-річну жінку. То було "наче у фільмі", згадувала потім актриса.

Свого часу врятувала життя незнайомці, хоча й мимоволі, акторка Гвінет Пелтроу. Завдяки зустрічі з нею жінка спізнилася на роботу й не загинула під час теракту 11-вересня 2001-го року.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph", today.msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів