Куніс та Аністон отримали "Анатомічний Оскар"

24 лютого 2012, 15:30

Цього тижня голлівудські акторки Дженніфер Аністон, Наталі Портман та Міла Куніс отримали нагороду за еротичні сцени у кіно.

Сайт "Mr.Skin", що спеціалізується на публікації оголених фрагментів з фільмів, представив список переможниць конкурсу "Анатомічний Оскар", пише "News.ru.co.il".

Американська акторка українського походження Міла Куніс, зірка "Чорного лебедя" Портман та зірка "Друзів" Аністон потрапили до списку премії.

Зокрема, Міла Куніс отримала "Анатомічний Оскар" за еротичну сцену у комедії "Секс по дружбі", в якій знялася разом із Джастіном Тімберлейком.


Міла Куніс отримала премію за фільм "Секс по дружбі"

Наталі Портман нагородили за відверту сцену у фантастичній стрічці "Хоробрі перцем".

Наталі Портман другий рік поспіль отримує "Анатомічний Оскар"

А "найсексуальніша жінка всіх часів" Аністон отримала премію за сцену із бананом у комедії "Нестерпні боси".

Аністон у сексі амплуа зірвала куш

До слова, "Анатомічний Оскар" присуджується вже 13-й рік поспіль.

Самі акторки зазвичай не коментують факт нагородження.

Кілька разів виявлялося, що ця віртуальна премія присуджувалася актрисі незадовго до того, як вона отримувала справжнього "Оскара". Так було, наприклад, з Портман та її роллю в еротичному трилері "Чорний лебідь".

Загалом, цього року редакцією "Mr.Skin" були визначені переможниці в 37 номінаціях, в основному, за оцінкою теле- і кінопродукції 2011-го року.

Зазначимо, що "Mr.Skin" включає в номінації "Анатомічного Оскара" лише фільми і серіали, які йшли в широкому прокаті або були показані на провідних телеканалах.

Кадри з фільмів взято з Film.ru, the-mainboard.com та filmofilia.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів