Ріанна жаліється на самотність і хоче крутого веселуна

2 березня 2012, 13:15

Барбадоська співачка Ріанна нагадує – місце її бойфренда й досі вакантне, а самотність їй сидить у печінках.

Якщо раніше 24-річна зірка шукала собі брутального парубка, який би міг її нашльопати, то тепер уже згодна просто на "крутого та веселого".

Про це пише "The Sun".

"Самотнє житті переоцінюють. Це - відстій", - пожалілася Ріанна ведучому одного з телешоу.


"Тобі не хочеться прожити життя, а потім когось зустріти. Хочеться розділити своє життя з кимось. Саме цього мені зараз бракує. Я хочу зустрічатися з кимось крутим, веселим, прикольним", - пояснила співачка.

Нагадаємо, як раніше розповідала Ріанна, від самоти, "скабки в дупі", вона потерпає відколи розбіглася з бейсболістом Меттом Кемпом – тобто вже понад рік.

Одначе подейкують, що про відсутність чоловіка в її житті співачка плачеться просто для відводу очей, а сама між тим крадькома голубиться з колишнім – забіякою, розбивачем шибок та викрадачем телефонів Крісом Брауном.

Таку поведінку зірки не схвалюють колеги та друзі, зокрема репер Jay-Z, пише "Radar Online".

Те, що, забувши про стусани, Ріанна знову зустрічається з колишнім та записує з ним пісні, його глибоко розчарувало, стверджує джерело.

Ставши батьком донечки Блю Айві, репер став ще більш турботливим щодо жінок, і йому на голову не налазить, як узагалі можна підняти на когось із них руку.

На думку Jay-Z, тим, що вона пробачає свого кривдника, Ріанна може дати невірний приклад своїм юним фанаткам.

Фото Reuters з сайту Welt.de

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів