Ляшко: Я не нападав на журналіста!

16 березня 2012, 10:30

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заперечив інформацію про напад на кореспондента.

В четвер 15-го березня в Інтернеті з'явилося відео, на якому депутат начебто накинувся на кореспондента. Втім, сам Ляшко заявив, що це наклеп.

Як все було насправді повідомила прес-служба Радикальної парті.

Ляшко стверджує, що не нападав на журналіста і не розбивав телефон дівчині, яка знімала на відео інцидент.


"Ввечері я вийшов з парламенту. До мене підійшло декілька бабусь зі своїми зверненнями, я вислуховував їхні проблеми і шукав можливість допомогти. Поряд проходило з десяток молодих людей. Один з них, яскравої підарастичної зовнішності, проходячи повз мене, крикнув: "Привіт, лошара!" і швиденько пішов геть", - розповідає Ляшко.

"Я наздогнав цього хмиря, який сміє ображати захисника народу України. Питаю його: "Не боїшся сказати це мені в очі?", він намагався втекти, тому мені довелось знов його наздогнати, взяти за шкирку і сказати все що думаю", - продовжує депутат.

"Це наклеп!" - заявив Ляшко

Крім того, Ляшко запевняє, що він не має охорони, бо вона йому не потрібна.

"По-перше, охорони у мене немає. І мені не треба охоронці, бо люди мене підтримують. Це депутатам від Партії регіонів потрібно ховатися за охоронцями, бо виборці готові їх повбивати", - каже учасник секс-скандалу.

"По-друге, серед цих людей справді була одна дівчина, але вона не знімала відео. Знімав якийсь молодик. Тобто це або брехня, або цей хлопець вважає себе дівчиною. По-третє, ніхто телефон йому не розбивав. Пристрій випав у нього з рук і розбився. Оскільки від нього тхнуло перегаром, то очевидно, що він був у стані сильного алкогольного сп'яніння, відтак не міг тримати в руках навіть телефон", - резюмував Ляшко.

До слова, на скандальному відео не зафіксовано так званий напад лідера Радикальної партії на журналіста.

Фото Т.Бондаренко з Facebook Ляшка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів