Паттінсон - найсексуальніший, а Пітт із Клуні пасуть задніх

4 жовтня 2011, 16:04

Найсексуальнішим чоловіком світу за версією журналу "Glamour" третій рік поспіль став актор Роберт Паттінсон. Між тим його старші колеги, 47-річний Бред Пітт та 50-річний Джордж Клуні, заледве дісталися кінця Топ-50.

Повний перелік найгарячіших зіркових мужчин сьогодення наводить сайт "glamourmagazine.co.uk".

Другу сходинку в рейтингу, так само як і минулого року, посів зірка "Сутінків" Тейлор Лотнер, який, за сюжетом, є суперником Паттінсона в боротьбі за серце головної героїні.

Роб Паттінсон три роки поспіль втримує титул найсексуальнішого

Третє місце аудиторія журналу віддала Джонні Деппу. Щоправда, незабаром його прихильниць може спіткати розчарування, зауважує видання. Адже на безіменному пальці в коханої актора, Ванесси Параді, нещодавно вгледіли якийсь підозрілий новенький перстень.


Багатодітний тато, відомий спортсмен, творець вишуканих ароматів та трусів Девід Бекхем посів четверту сходинку в списку найсексуальніших.

Другий із найсексуальніших чоловіків світу - "перевертень" Тейлор Лотнер

Завершив п'ятірку актор та співак Зак Ефрон, а на шостому місці опинився зірка "300 спартанців" Джерард Батлер. Сьому сходинку читачі віддали шведському актору Александру Скарсгорду, а восьму – зірці стрічки "Трон: Спадок" Гаррету Хедлунду.

Дев'яту та десяту сходинки посіли, відповідно, учасник рок-гурту "Kings of Leon" Джаред Фолловілл та британський принц Гаррі. Його вже одружений із Кейт Міддлтон старший брат з-поміж найсексуальніших узагалі не фігурує.

48-річний Депп і досі в трійці найсексуальніших

До Топ-50 також увійшли актори Бредлі Купер, Орландо Блум, Райан Рейнолдс та Колін Фаррелл.

Двадцять восьму сходинку посів Джастін Тімберлейк, який після 40 років збирається кинути світити дупою.

Герой свіжого скандалу навколо ймовірної подружньої зради, чоловік Демі Мур Ештон Катчер отримав сорок друге місце. Менш сексуальним від нього, на якісь дві сходинки, аудиторія назвала Джуда Лоу.

У самому хвості найсексуальнішої п'ятидесятки опинилися "пенсіонер" Джордж Клуні, Бред Пітт та Росомаха з "Людей Ікс" Х'ю Джекман.

Фото Reuters з сайту "bid.ru", AP з сайту "komonews.com", Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів