Обаму та Мадонну назвали легендами моди

4 квітня 2012, 15:21

Перша леді США Мішель Обама, поп-королева Мадонна та легендарна актриса Одрі Хепберн потрапили до сотні легенд світу моди.

Журнал "Time" опублікував список ста відомих людей, які найбільше вплинули на історію моди, пише "Lenta.ru".

До переліку модних легенд увійшли представники як безпосередньо модної індустрії, так і артисти, діячі культури і шоу-бізнесу, починаючи з 1923-го року.

Список Time ділиться на п'ять різних категорій: "Дизайнери і бренди", "Моделі", "Музи", "Фотографи", "Редактори модних видань і стилісти", "Стиль і дизайн". При цьому в кожній з категорії – нерівна кількість пунктів.


Наприклад, в в списку моделей виявилося всього десять імен. Серед них: Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл, Лінда Євангеліста, Твіггі, Кейт Мосс та інші.

Легенди моди Наомі Кемпбелл та Lady Gaga

Більшим виявився перелік муз. До нього зарахували гурт "The Beatles", співачку Lady Gaga, першу леді США Мішель Обаму, актрису Одрі Хепберн, співачку Мадонну, співака Майкал Джексона, музиканта Девіда Боуї, принцесу Діану, художника Енді Уорхола тощо.

У топ-лист дизайнерів тижневик включив таких модельєрів як Джорджіо Армані, П'єра Кардена, Коко Шанель, Крістіана Діора, Домініко Дольче і Стефано Габбану, Джона Гальяно, Жана-Поля Готьє, Карла Лагерфельда, Джанні Версаче, Маноло Бланік тощо.

Фото AP з сайтів Mirror та Msnbc.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів