Розинська змушена "змінити стать"

24 травня 2012, 16:55

Скандалістка Наталія Розинська заявила, що у боротьбі проти міліції та речника Міністерства внутрішніх справ Володимира Поліщука вона стала майже чоловіком. І як чоловік чоловіка, телеведуча викликає спікера МВС на дуель.

Про це блондинка розповіла "ТСН. Особливе".

Розинська звинувачує Поліщука у залякуванні і вимагає порушити проти нього кримінальну справу.

"На моє глибоке особисте переконання, Володимир Поліщук – це брехлива істота у погонах полковника. І я викликаю цю людину на дуель. Дуель відбудеться в Печерському районному суді. А час і дату призначить суддя Волкова", - заявила побита Розинська.


"Я, як чоловік, ви знаєте, я тепер вже змушена стати чоловіком, - якщо Поліщук чоловік, то він зі мною прийде на дуель і буде чесно змагатися в залі суду. Я, щоправда, не впевнена, що Печерський суд встане на мій бік. Але я буду змагатися з відкритим забралом, чесно і до кінця. Як справжній чоловік. Хоча я не впевнена, що Поліщук справжній чоловік", - додала Наталка.

Пишнотіла Розіта "змінила стать"

За словами Розинської, 22-го травня вона звернулась до Голосіївської прокуратури з вимогою порушити проти Поліщука карну справу за статтею 365 – перевищення службових повноважень.

"Тому що пан Поліщук продовжує мене залякувати – він повідомляє через ЗМІ про те, що прокуратура має право порушити проти мене три кримінальні справи. Тобто продовжує мені натякати, що краще мені залишити все як є, і не продовжувати мою боротьбу проти міліціонерів", - пояснила телеведуча.

Нагадаємо, 17-го травня стало відомо, що Розинська подала судовий позов на речника МВС Поліщука.

Це пов'язано з іцидентом, що стався 2-го травня між Розітою та 5-ма ДАІшниками.

До слова, Поліщук припускає, що телеведуча могла інсценувати своє побиття, яке сталося у під'їзді Розинської 16-го травня.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів