Кортні Кокс розлучиться без адвокатів і наполовину збідніє?

14 червня 2012, 10:15

Шлюбові акторів Кортні Кокс та Девіда Аркетта офіційно настає кінець. 8-го червня обоє вони подали на розлучення, причому не залучаючи до цього процесу та поділу майна адвокатів.

Про це повідомляє "People".

Офіційною причиною розірвання шлюбу Кортні й Девід назвали "нездоланні розбіжності", а також погодилися на спільну юридичну й фізичну опіку над 8-річною донькою Коко.

Іще 47-річна акторка попросила Лос-Анджелеський суд забрати в неї прізвище "Аркетт".


Причому як чоловік, так і дружина вирішили обійтися без адвокатів. Іще цікавіше те, що жодної дошлюбної угоди вони свого часу не укладали, стверджують джерела порталу "TMZ".

Це означає, що всі статки, які подружжя нажило за 12 років спільного життя, ділитимуться навпіл. Між тим основною "годувальницею" в сім’ї була саме Кортні, сам лише серіал "Друзі" приніс їй силу-силенну грошей.

За приблизними підрахунками, Кокс наразі "коштує" 75 мільйонів доларів, у скарбничці ж її майже екс-чоловіка – лише 18.

Нагадаємо, про свій розрив пара оголосила восени 2010-го. В інтерв’ю обоє підкреслювали, що лишаються друзями.

Однією з причин краху стосунків Кокс та Аркетта називали тяжке розчарування через невдалі спроби народити ще одну спільну дитину.

Деякий час порозважавши широкий загал одкровеннями про коханок та щиру любов до Кортні, Девід влігся до реабілітаційного центру, де його зцілювали від пиятики та депресії.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів