Мел Гібсон залякав та заплював 78-річну жінку

3 липня 2012, 10:20

Голлівудський скандаліст Мел Гібсон знову показав свій вибуховий темперамент. Актор несамовито й нецензурно волав на свою 78-річну мачуху та навіть плювався їй у лице.

Тедді Джої Хікс Гібсон, яка вийшла заміж за Мелового тата Хаттона в 2001-му році, звернулася до суду по ордер, щоб захиститися від пасинка.

Про це пише "TMZ".

Жінка засвідчила, що Мел та його сестра Маура її ненавидять, і в неї є підстави боятися за власну безпеку. Зокрема діти та дружина 93-річного Хаттона Гібсона не можуть дійти згоди в питаннях його здоров’я. Джої проти застосування до її хворого чоловіка експериментальних методів лікування, Мел із Маурою наполягають, що це допоможе.


У своєму позові мачуха перелічила всі випадки, коли Мел Гібсон дозволив собі зірватися на неї.

Так у жовтні 2011-го, посперечавшись через татове здоров’я, "Мел почав волати й казати, "трясця те, трясця се" та застосовувати до мене іншу вкрай образливу лексику", зазначила Джої.

Мел Гібсон знову не втримав себе в руках та опиниться в суді

Удруге 56-річний пасинок розкричався на стареньку в січні 2012-го, попри те, що вони перебували в лікарні.

"Мел був засмучений і кричав так люто, що я побачила, як у нього лице почервоніло", - пригадала жіночка.

У березні 2012-го Мел визвірився на Джої, бо вона не схотіла їсти приготованої ним страви. У травні ж приводом для сварки знову став стан здоров’я Хаттона.

"Мел розлютився і почав поводитися, мов дикун", - засвідчила Джої.

Зі слів старенької, знавіснілий актор верещав їй просто в обличчя. Позивачку настільки налякав той інцидент, що згодом її знудило.

"Він стояв так близько, що я відчувала, як його слина бризкає мені в лице", - пожалілася вона суду.

На додачу до цього всього, запевняє Джої, Мел із сестрою крапають батькові на мозок, щоби він із нею розлучився, а її намагаються вигнати з дому. Через усе це жінка і просить суд офіційно заборонити пасинкові наближатися до неї ближче, ніж на 100 ярдів. Слухання в цій справи призначено на серпень. Речник актора поки що не дав жодних коментарів із цього приводу.

Те, що Мел Гібсон справді може осатаніти та вміє застосовувати не надто пристойні вербальні конструкції, ні для кого не секрет. Нагадаємо, його екс-коханка Оксана Григор’єва свого часу навіть записувала його нецензурні промови на плівку. На думку ж деяких лікарів, в актора серйозні проблеми із психікою.

Фото Reuters із сайту haaretz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів