Мел Гібсон знайшов собі готичну музу?

20 червня 2011, 09:43

Схоже, серцеві рани голлівудського актора Мела Гібсона, що їх лишила по собі його російська пасія Оксана Григор'єва, потроху гояться.

За рік після розриву стосунків із нею, зірку "Чого хочуть жінки" стали частенько бачити в товаристві "новенької" брюнетки – готичної фетиш-моделі на ім'я Стелла Моузі.

Про це пише "TMZ".

За свідченням джерел, ця парочка таки зустрічається. Мел та Стелла разом походжають по ресторанах та барах.


Моузі вже встигла побувати в нового друга вдома, в Малібу, куди Гібсон запросив її на барбекю.

Гречанка Стелла наразі перебуває в Сполучених Штатах за тимчасовою візою. Однак, тепер дівчина вирішила побути в країні подовше, ймовірно, саме через своє нове захоплення.

Вочевидь, налагоджується акторове життя й на інших фронтах. Днями Гібсона сфотографували разом із меншою дочкою Люсією, через яку вони з Григор'євою запекло чубилися в судах.

Тато й доня зустрілися з нагоди Дня батька, на знімках Мел ніжно пригортає малу, пише видання.

Нагадаємо, наслідком роману з росіянкою Оксаною стало розлучення Гібсона з дружиною Робін після 28 років шлюбу. Народивши спільну доньку та протримавшись разом трохи більше року, парочка заходилася з'ясосувати стосунки через суд, вихлюпуючи в ЗМІ брудні подробиці свого спільного життя.

Врешті погодившись понести покарання за побиття коханки, хоча й не визнаючи своєї провини, Гібсон одержав 3 роки випробного терміну та 16 годин громадських робіт.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів