Мала Бекхемів стала найстильнішим дитям

11 липня 2012, 14:10

Донечку зіркового подружжя Девіда і Вікторії Бекхемів проголосили найстильнішим дитям.

Звісно, завдяки старанням модної мами, Харпер Севен, якій у понеділок виповнився 1 рочок, очолила рейтинг, складений британським брендом "My1stYears".

Про це пише "Сплетник.ру" з посиланням на "The Daily Mail".

Нещодавно компанія навіть надіслала листа особисто дівчинці, пропонуючи співпрацю на вигідних умовах. Вікторії та Девідові за те, щоб їхня доця знімалася в рекламі, пообіцяли мільйон доларів. Щоправда, зіркове подружжя відповіді на пропозицію досі не дало.


Хапрер Севен не мала іншого вибору, крім як стати модницею від самих пелюшок

До Топ-10 найстильніших хлопчаків та дівчаток зарахували також доньку акторки Аманди Холден, Холлі Роуз, та, звісно, Блю Айві, первістка співачки Бейонсе та репера Jay-Z. Нагадаємо, ці тато й мама заздалегідь встигли запатентувати доньчине ім’я, щоби на ньому не заробляв хтось чужий.

Іще до переліку модних діток потрапила донька ірландської артистки Уни Хілі, Їфе Белль, синок зірки реаліті-шоу Кортні Кардашян, Мейсон, та відома модниця, 6-річна Сурі Круз.

Окрім них, автори рейтингу не забули про доньку телезірки Майлен Класс, Аву, племінничка Кайлі Міноуг, Ітана та Кая, сина футболіста Вейна Руні.

Нагадаємо, Харпер Севен Бекхем іще в віці кількох місяців примудрилася очолити рейтинг найгарячіших зірок до 25 років.

Фото Reuters з сайту specials.malaysia.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів