Круз звинуватив ЗМІ у наклепі

13 липня 2012, 11:00

Американський актор Тому Круз вирішив засудити британський таблоїд за те, що на його сторінках було надруковано наклеп.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на сайт "The Hollywood Reporter".

Адвокат Круза Берт Філдс звинуватив таблоїд "National Enquirer" в тому, що він випустив наклепницький матеріал про актора. Про це Берт повідомив у відкритому листі видавництву "American Media", що володіє виданням.

Матеріал, про який йде мова, був опублікований 11-го липня 2012-го та був винесений на обкладинку. Філдс вимагає негайного спростування усіх неправдивих висловів, що містяться в статті, і повідомляє про свій намір звернутися до суду.


На обкладинці журналу "National Enquirer" від 11-го липня розміщені фотографії Тома Круза і Кеті Холмс, а також будинку Круза. Напис на обкладинці свідчить: "Усередині будинку жахів Тома! Образа. Жорстокість. Приниження".

Така публікація мало кому може сподобатися...

Також на обкладинці актор названий "справжнім монстром". Стаття присвячена особистим подробицям сімейного життя Круза і Холмс, про початок шлюборозлучного процесу яких стало відомо 29-го червня.

У статті повідомляється, що Круз жорстоко поводився зі своєю дружиною і принижував її, а дочка Сурі живе в кімнаті без вікна, з якої не виходить місяцями.

Також в ній говориться, що садівник, домробітниця і охоронці, які проживають в будинку, були сайєнтологами.

Таблоїд наводить висновок експерта про те, що Том Круз справляє враження людини, яка б'є свою дружину. Всі перераховані вище повідомлення Берт Філдс називає брехнею.

Як відомо, розлучення Тома Круза привернуло підвищену увагу ЗМІ. Для самого журналу "National Enquirer" матеріал про "Будинок жахів Круза" є вже не першою провокаційною публікацією про зіркову пару.

Обкладинка з сайту "The Hollywood Reporter"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів