Паттінсон та Стюарт стали найприбутковішими

7 грудня 2011, 13:10

Виконавці головних ролей в екранізації саги про "Сутінки" цього року стали найприбутковішими. Остання частина франшизи під назвою "Світанок" посіла перше місце в прокаті США, заробивши 588 мільйонів доларів.

Рейтинг найприбутковіших акторів 2011-го року склав журнал "Forbes".

Акторка Крістен Стюарт, яка виконує роль Белли у "Сутінках", на кожен отриманий нею долар заробляє приблизно 55.83 доларів. Тож Стюарт посідає перше місце в рейтингу.

При чому, за кожну частину саги акторка отримує 20 мільйонів доларів.


Зірки "Сутінок" посіли 1 та 3 місце

Колега та бойфренд Стюарт – Роберт Паттінсон, який виконує роль вампіра Едварда, посідає третю сходинку рейтингу. Він приносить в середньому 39.43 доларів прибутку за кожен долар зі свого гонорару.

Між зірками "Сутінок" розташувалася акторка Енн Хетевей. Зірка стрічок "Диявол носить Prada" та "Аліса в країні чудес" посіла друге місце, заробляючи 45. 67 доларів на кожен долар зі своєї зарплатні.

Новоспечена наречена Енн стала другою у списку

Лише четвертим у рейтингу найприбутковіших акторів став виконавець ролі чаклуна Гаррі Поттера Деніел Редкліфф. Попри те, що кіноепопея заробила 7.7 мільярдів доларів за продаж квитків у всьому світі, Редкліф за кожен свій долар приносить лише 34.24 доларів прибутку.

П'ятірку лідерів замикає зірка сіквелу "Трансформери" Шайя ЛаБеф, який торік очолював список. Остання частина "Трансформерів" з бюджетом у 70 мільйонів заробила 135 мільйонів доларів. А прибуток ЛаБефа становить 29.40 доларів за кожен долар з гонорару.

ЛаБеф став лише п'ятим найприбутковішим

Також до списку "Forbes" потрапили актори Роберт Дауні-молодший, Метт Деймон, Кейт Бланшетт, Меріл Стріп та Джонні Депп.

Фото Reuters з сайтів IBTimes та Crusadeguild

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів