"Майже святу" Земфіру не взяли на роботу в дитсадок

17 липня 2012, 18:00

Російська співачка Земфіра Рамазанова розповіла, як ходила влаштовуватися на роботу в дитсадочок та що їй лишилося зробити, щоби стати святою.

Іще рок-зірка пояснила, чому вирішила більше не співати свої "Ромашки".

Про це все це вона говорила в інтерв’ю сайту "Colta.ru".

Його співачка називає останнім перед довгим мовчанням, далі вже в тиші працюватиме над новим альбомом.


На запитання, чому на цьогорічному фестивалі "Нашествие" вона попрощалася з хітом "Ромашки", Земфіра пояснює, що змінилася і вже давно не може підписатися під цим текстом.

"Колись ми зробили аранжування, доволі вдале – і це працювало деякий час. Та все одно в ті три хвилини, що я її виконувала, я себе ненавиділа. І, звісно, чекала моменту, щоб припинити її співати. Ну яка я дівчинка? Який плеєр?", - заявляє вона.

Земфіра більше не "дівчинка з плеєром"

Зірка каже, що працює над собою, бо вона не з тих, хто заспокоюється, досягнувши чогось. Свою відданість професії співачка порівнює з сектантством та одержимістю, а от щодо терпіння, зізнається вона, суперуспіхів поки що немає, та й курити вона ще не покинула.

"Якщо я кину палити, то стану святою. Ні, правда, я над собою працюю. Опановую керування гнівом. Відчуваю постійну жагу вчитися. Ставлю професійні задачі", - говорить вона.

35-річна співачка зізнається, що не любить натовпу і товариства, найкомфортніше їй наодинці з собою.

"У мене нема друзів. Не мій стиль. Я не люблю компанії. В мене є одна людина, Рената (Літвінова), мені цього досить. Вона багатогранна, цікава – мені здається, вона краща за компанію. І мені з нею ніколи не нудно", - ділиться вона.

Артистка давно думала про методику, завдяки якій можна було б виявляти музичні здібності в ранньому віці, навіть придивилася дитсадочок для її втілення.

"У мене в дворі є дитсадок, я часто дивлюся на нього з вікна. Одного разу я туди сходила: хотіла влаштуватися викладачем музики, диплом дозволяє", - розповідає зірка.

Утім, із директором дошкільного закладу Земфіра розминулася та гадає, її б усе одно не взяли через скуйовджену зачіску.

Нагадаємо, нещодавню історію про Земфіру та сантехніка, якого норовлива зірка буцімто віддухопелила, її подруга, режисерка Рената Літвінова назвала брехнею.

Фото "Экспресс-Газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів