Бреда Пітта ледь не "завербували" саєнтологи

18 липня 2012, 13:40

Подейкують, голлівудський актор Бред Пітт свого часу ледь не долучився до саєнтологічної релігії.

У поле зору керівників цієї церкви Пітт потрапив у 1990-х, коли зустрічався з її прихожанкою, зіркою "Природжених убивць" Джульєтт Льюїс.

Про це пише "The Showbiz Spy".

Пітт навіть пройшов два навчальні курси саєнтологів, у липні 1991-го і травні 1993-го, проте вчасно схаменувся.


Про це розповіла така собі Емі Скобі, що посідала високий щабель в саєнтологічній ієрархії, проте потім залишила організацію та написала про неї книжку - "Scientology — Abuse at the Top".

"Наприкінці Бред збагнув, що це не для нього, і вони з Джульєтт порвали", - стверджує вона.

Бред Пітт міг стати саєнтологом

"Він перебував на початку списку зірок, яких, на думку президента церкви, можна було "зцілити", - каже авторка.

Окрім Льюїс, Тома Круза та сім’ї Джона Траволти, саєнтологами також є такі селебрітіз як Кірсті Еллі, Прісцилла Преслі та її донька Ліза Марія, пише англомовна Вікіпедія.

Про те, що він зазнав цькування з боку церкви після того, як після 20 років вийшов із її лав, свого часу заявив син оперного тенора Пласідо Домінго, композитор Пласідо Домінго-молодший.

Нагадаємо, саме вірність Тома Круза саєнтологічним віруванням та бажання навернути до них 6-річну доньку Сурі називають причиною його розлучення з Кеті Холмс.

Що ж до Бреда Пітта, його, навпаки, незабаром чекає весілля. Подейкують, підготовкою події скрупульозно займається сам актор, тоді ж як Анджеліна Джолі на це лишень "закочує очі".

"Бред налаштований влаштувати таку вечірку, якої ніхто ніколи не забуде", - каже джерело.

"Вона ж (наречена) нічого такого не бажає. Вона йому сказала "Просто скажи мені, о котрій годині я маю з’явитися", - додав інформатор.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів