Меладзе напередодні суду розважився з Джанабаєвою

18 липня 2012, 14:30

Співак Валерій Меладзе, якого фотокореспондентка звинувачує у нападі на неї, не з’явився на третьому судовому засіданні з цієї справи.

А напередодні Валерій розважався разом зі своєю коханкою Альбіною Джанабаєвою на ювілеї свого колеги Григорія Лепса, повідомляє "Life Showbiz".

Судове засідання довелося відкласти, бо співак його проігнорував. До того ж, усі телефони артиста були вимкнені.

Адвокати Меладзе пояснили це тим, що на розгляд суду була представлена скарга про скасування постанови про відмову порушення кримінальної справи.


Втім, сам співак всю ніч напередодні суду відривався на 50-річчі свого кращого друга - Григорія Лепса.

Меладзе з Джанабаєвою "запалювали" на дні народженні Лепса

Лепс, який нарешті скасував сухий закон щодо себе, одну за однією піднімав стопки на пару зі своїм приятелем. Неабияк підпивши, друзі довго розважали своїм дуетом на сцені гостей свята.

Пізніше Меладзе повернувся до обіймів Джанабаєвої, яка у цей час танцювала в залі. Не соромлячись поглядів, артисти обнімалися і цілувалися прямо на очах у малознайомих гостей.

Валерій з Альбіною вже не приховують свої стосунки від зацікавлених очей

До слова, своєї провини щодо постраждалої журналістки Меладзе не визнає, пояснюючи, що тієї ночі він усього лише хотів відібрати у настирливої дівчини фотоапарат.

Співак має намір відстоювати свою позицію в суді, але, мабуть, лише за допомогою адвокатів - особисто він на судові засідання ходити не готовий.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів