На Меладзе завели кримінальну справу

26 червня 2012, 11:20

Минулорічний скандал навколо співака Валерія Меладзе, який побив фотокореспондентку Євгенію Гусєву, розпочався з новою силою. Коли про інцидент вже майже забули, журналістка вирішила порушити проти Валерія кримінальну справу.

Меладзе офіційно визнали обвинуваченим, пише "Экспресс-газета".

Як відомо, торік співак напав на журналістку, яка сфотографувала його разом із солісткою "ВІА гри" Аліною Джанабаєвою.

Тоді жінка написала на нього заяву в поліцію. Її інтереси представляв один із найвідоміших адвокатів Москви Олександр Добровінський.


Однак, незважаючи на те, що напад Меладзе був знятий колегами Гусєвої на відео, кримінальну справу проти співака порушено не було.

І ось через рік скандал несподівано отримав продовження.

"Жертва" побиття тягне Меладзе до суду знову

"До мене звернулася Женя Гусєва і попросила мене допомогти їй захиститися від Валерія Меладзе", - розповів адвокат Сергій Жорін.

За словами Жоріна, співак намагається залучити журналістку до кримінальної відповідальності за статтею 306 КК РФ "Завідомо неправдивий донос".

"Потрібно було довести, що Меладзе дійсно вчинив стосовно Гусєвої насильство. Згідно з нашим законодавством, особа вважається винною у злочині не інакше, як за вироком суду. І нам не залишалося нічого іншого, як подати на нього в суд за статтею 116 КК РФ "Побої", - пояснив адвокат.

Жорін зазначив, що спочатку суддя відмовлялася прийняти заяву, але врешті-решт погодилася.

"У результаті нашу заяву прийняли і порушили кримінальну справу. Меладзе офіційно визнали обвинуваченим. Гусєву – потерпілою", - заявив Жорін.

Як відомо, наразі Меладзе має ще один клопіт. Адже його дружина Ірина подала на розлучення після 20-ти років шлюбу через роман чоловіка з Джанабаєвою.

Втім, найбільше від цього всього страждають діти Валерія та Ірини, особливо середня донька Соня.

Як повідомляє "7D", 13-річна дівчина викликає занепокоєння психологів через фото та статуси, які вона розміщує у соцмережах.

Як зазначає видання, Соня нібито редагує фото свого батька у фотошопі, роблячи на місці його очей дірки. Також дівчина потворить свої фото та пише депресивні статуси.

Нагадаємо, раніше Меладзе казав, що почувається винним перед своєю родиною через роман з Джанабаєвою.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів