Розинська летить пити шампанське з Мельниченком

15 серпня 2012, 17:20

Телеведуча Наталія Розинська радіє звільненню свого нареченого - екс-майора Миколи Мельниченка і збирається відвідати його у Неаполі. Але коли нарешті станеться їхнє весілля, білявка не знає.

Про це вона розповіла "ТСН".

Як відомо, 14-го серпня Миколу Мельниченка звільнили з-під варти в Італії.

"Він зателефонував мені близько 21.30. Сказав, що дзвінок мені – перше, що він робить після виходу з в’язниці. Сказав, що він мене любить, дуже любить, почувається нормально, медичної допомоги не потребує", - розповіла Розинська.


Про подальші плани екс-майора телеведуча не казала. Однак повідомила, що збирається зустрітися з ним у Неаполі після того, як пройде засідання Апеляційного суду з її справи проти "Кобри".

"Завтра чи післязавтра я вилітаю до Неаполя для того, щоб зустрітися з ним… Чи надовго, залежатиме від обставин, від його планів. У мене ж суди, виборча кампанія. Але на пару днів точно", - поділилася планами Наталка.

Розіта летить до свого коханого

Коли відбудеться їхнє відкладене весілля з Мельниченком, вона поки теж не знає.

"Ми подали документи як у США, так і в Європі. Зараз ми тільки зустрінемося, обнімемося, поцілуємося, подивимося один одному у вічі, вип'ємо по бокалу шампанського за те, що Микола знову вільний. І просто домовимось, де вже нарешті відбудеться наше весілля", - зазначила Розинська.

Нагадаємо, 14-го серпня Апеляційний суд Неаполя вирішив звільнити Мельниченка. Екс-майор був затриманий 4-го серпня італійськими правоохоронцями. А 23-го вересня 2011-го року Служба безпеки України оголосила Мельниченка в розшук.

Стоп-кадр з "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів