Лорак на виборах співає за $50 тисяч, а Кароль – за $20 тисяч

16 серпня 2012, 17:16

Як відомо, під час передвиборчої гонитви артисти мають шанс добре підзаробити. Втім, по-перше, усі вона мають різні розцінки, по-друге, є й такі, хто відмовляється брати в цьому участь.

Політологи вважають, що безкоштовний концерт здатен підняти рейтинг партії лише на піввідсотка, пише "Газета Киевская".

Вже зараз з агітаційними концертами їздять країною Катя Бужинська, Віктор Павлік та Петро Чорний. Усі вони беруть 5 тисяч за виступ. Принаймні так запевнили в агентстві, яке домовляється з зірками про виступи на передвиборчих концертах.

"Сума 5 тисяч доларів - це мінімальна, яка включає 1,5 години виступу "наживо", - підтвердила піар-менеджер Бужинської і додала, що" Катя підтримує Партію регіонів".


Бужинська та Павлік коштують на виборах найменше

До речі, замовити можна будь-яку зірку, окрім Софії Ротару і Таїсії Повалій. Софія Михайлівна принципово не співає на виборах, а Повалій, як відомо, є у списку Партії регіонів.

Також відпадає кандидатури Наталії Могилевської та групи "ТІК". Мовляв, вони ненадійні, бо, за словами менеджера агентства, здатні поміняти плани в останню мить.

Найбільше за передвиборчі концерти беруть Ані Лорак та Вірка Сердючка – по 50 тисяч доларів.

Скромнішими виявилися Ірина Білик, яка просить 17 тисяч, та Світлана Лобода – 15. Тіна Кароль виступить за 20 тисяч доларів.

До слова, такі гроші платять за годину виступу з мобільної сцени, яку організатори самі возять по регіонах і встановлюють. У яку суму обійдеться заклик голосувати за когось конкретного - це вже індивідуальна домовленість безпосередньо з артистом. Десь приблизно 3 тисячі доларів зверху.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів