Бред Пітт: Першу рушницю я мав іще в дитсадку

10 вересня 2012, 13:15

Голлівудський актор Бред Пітт вважає, що потреба мати вогнепальну зброю вписана до ДНК американців, і він сам не виняток.

Перша "пневматика" з’явилася в майбутньої зірки, коли він ще ходив до дитсадочка. Сьогодні, якщо вдома немає зброї, він просто не почувається в безпеці.

Про це 48-річний Пітт розповів у інтерв’ю "The Daily Mail".

"Америка – це країна, заснована на зброї. Це в наших ДНК. Це дуже дивно, але я краще почуваюся, коли маю зброю. Справді. Я не почуваюся в безпеці, не відчуваю, що дім цілком безпечний, якщо в мене десь вона не захована. Така моя думка, правильна чи хибна", - каже актор.


"Перша пневматична рушниця з’явилася в мене, коли я був у дитсадку. Перший дробовик – коли був у першому класі, з пістолета я стріляв у третьому класі, і я зростав у цілком нормальному оточенні", - пригадує Пітт.

Бреда Пітта вчили стріляти практично з пелюшок

Чи вже навчені стріляти його шестеро дітлахів, актор не каже. Як вони з Анджеліною Джолі їх виховують, які можливості мусять перед ними відкрити, що передати – над цим Пітт розмірковує щодня.

Багатодітний тато впевнений, те, що їхні нащадки весь час переїздять, потроху живучи і у Франції, і в Лос-Анджелесі, і в новому Орлеані, і в місцях зйомок тата й мами – це і є найкраще виховання, яке їм лише можна дати.

"Зараз мама (Анджеліна) працює, але день завжди розпочинається зі сніданку, де ми всі разом. Це хаос та веселощі. Коли вони такі малі, це щось особливе, і я глибоко усвідомлюю, що ми й незчуємось, як вони виростуть. Я вже це помічаю і чіпляюся за це кігтями", - зізнається Бред.

Що до дозвілля, Пітт полюбляє сімейні перегляди фільмів. Зокрема він нещодавно показав своїм малим, старшому з яких, Меддоксові, лише 11 років, "Апокаліпсис" Мела Гібсона.

"Одна з кращих речей, які я зробив – це забезпечив моїм дітям хорошу маму. Звісно, я потребую її схвалення. Енджі – це сила, вона дуже турботлива. Я хочу, щоби вона пишалася своїм чоловіком", - каже актор про свою майбутню дружину.

Нагадаємо, до весілля, яке невідомо коли відбудеться, Бред Пітт дарує коханій тир та вогнепальну зброю, бо стрілянина для неї – афродизіак.

Фото Reuters з сайту hurriyetdailynews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів