Джессіку Сімпсон зрадив наречений?

4 жовтня 2012, 14:15

Співачка та актриса Джессіка Сімпсон іще навіть не встигла побратися з батьком своєї доньки, 33-річним футболістом Еріком Джонсоном.

Утім, якщо вірити джерелу журналу "Star", він уже її зрадив.

Про це повідомляє "Radar Online".

Коли Ерік і Джессіка почали зустрічатися, футболіст уже кілька місяців як подав на розлучення з дружиною Кері. Проте нові стосунки з Сімпсон ніяк не заважали Джонсону продовжувати спати з майже колишньою. Деякий час Ерік успішно "сполучав" Кері та Джессіку, стверджує інформатор.


У той час, коли в житті спортсмена з’явилася Сімпсон, вони з дружиною все ще сподівалися, що їхній розрив не остаточний, і що таке випробування є перевіркою на міцність для їхнього шлюбу.

Обранець Сімпсон спав і з нею, і з колишньою дружиною?

"Він – подвійний зрадник! Він продовжував займатися сексом із Кері після того, як почав зустрічатися з Джессікою. Їй варто двічі подумати, перш ніж виходити за нього. Одного разу він уже зрадив – швидше за все, він зробить це ще раз", - зазначив приятель Кері Джонсон.

Власне, часу на роздуми в 32-річної Сімпсон іще вдосталь – білявка запевнила, що принаймні цього року вони з коханим одружуватися не збираються.

"Цього року це точно не відбудеться. Я справді хочу велике, веселе весілля з друзями та рідними", - поділилася Джессіка.

Нагадаємо, від початку її роману з Еріком ходили чутки, що чоловік, не досягнувши великих успіхів у спортивній кар’єрі, "присмоктався" до зірки заради грошей та слави.

Казали навіть, що дорогу обручку на їхні заручини Сімпсон мусила купити собі сама.

Фото АР з сайту inyourface.blog.ocregister.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів