Олівія Вайлд: Жінки думають своїми статевими органами

10 жовтня 2012, 13:20

Певно, ні для кого вже не секрет, що актриса Олівія Вайлд любить поговорити про власну вагіну.

У відвертому інтерв’ю 28-річна зірка "Доктора Хауса" розповіла, як її статевий орган сконав у першому шлюбі, і як тепер вона кохається "наче кенійський марафонець".

Про це пише журнал "Vulture".

"Я відчула, що моя вагіна померла. Вимкнулася. Згасла", - пригадала Вайлд, маючи на увазі кінець її шлюбу з італійським кіновиробником Тао Располі.


"Ти можеш брехати родичам під час різдвяної вечері, розповідаючи їм, що на сімейному фронті усе чудово. Але своїй вагіні ти не збрешеш", - пояснила актриса.

Спекавшись шлюбу, який себе вичерпав, Вайлд узялася рятувати своє жіноче їство – не лише еротичними пригодами з чоловіками, а й "легкою версією лесбійських стосунків, просто поцілунками та пестощами".

Олівія Вайлд: Дівчата, слухайтеся своєї вагіни!

Аж тоді їй зустрівся 37-річний американський комік Джейсон Судейкіс, у якого актриса "дико" закохалася.

"Ми займаємося сексом як кенійські бігуни-марафонці", - похвалилася вона.

Тепер Вайлд щаслива і лише непокоїться, що й ця пристрасна моногамія може не тривати вічно. Жінкам, які сумніваються, як учинити правильно, Олівія радить, звісно, дослухатися до своєї вагіни.

"Іноді твоя вагіна вмирає. Тоді ти знаєш, що настав час піти. Нема причини жертвувати своєю жіночою природою та фемінністю заради якогось незбагненного почуття відповідальності…", - запевнила актриса.

"Не лише їм (чоловікам) дозволено думати своїми геніталіями. І ми думаємо нашими "кицюнями", - наголосила Вайлд.

Нагадаємо, Олівія Вайлд одружилася у 18 років та прожила з Располі 8 років. Офіційно пара розлучилася в жовтні 2011-го, відтоді актрисі приписували романи з багатьма зірковими чоловіками – Бредлі Купером, Райаном Гослінгом, Джастіном Тімберлейком та Райаном Рейнолдсом.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів