Лопес замовила москвичам 19 автівок та білу гримерку

25 жовтня 2012, 15:27

Поп-зірка Дженніфер Лопес давно відома своїм вибагливим концертним райдером.

Так, для майбутнього концерту у Москві співачці знадобляться 19 "Мерседесів" та біла гримерка у готелі.

Подробиці райдеру співачки публікує "Life Showbiz".

До російської столиці Джей Ло прилетить на власному літаку 8-го листопада і залишиться до понеділка, 12-го листопада. У планах зірки прогулятися Червоною площею та скуштувати російську кухню в одному з кращих ресторанів Москви.


Для транспортування себе та членів родини і команди з 85 осіб, Лопес замовила 19 автомобілів "Mercedes".

Зірка попросила: 3 автомобілі "Mercedes-Benz" S-класу для себе і своєї сім'ї, 5 автомобілів "Mercedes-Benz Viano", 5 автомобілів "Mercedes-Benz Sprinter", 6 автомобілів "Mercedes-Benz Sprinter Cargo".

Для організації шоу на 9 фурах з Лондона до Москви буде доставлено 60 тонн спеціального сценічного обладнання, з яких 300 кВт світла та 100 кВт звуку.

За словами Дженіфер, завдяки перевезенню повного комплекту обладнання, технічно шоу в будь-якому місті виглядає однаково.

Також Джей Ло спантеличила організаторів підготовкою спеціальної "Glam Room". Це гримерка, яка повинна знаходитися у готельному номері, мати кілька дзеркал, простір для вбиральні та невеличку тренажерну залу.

Крім того, гримерка має бути оформлена виключно у білих кольорах. А ще всюди мають горіти свічки з ароматом ванілі, що створюють атмосферу комфорту і затишку.

Спеціально для співачки та її молодого коханця у гримерці має стояти невеликий диванчик, позначений у райдері як "Love Seat" ("місце кохання") білого кольору.

Нагадаємо, на розігріві у Лопес у Москві виступить Ганна Седокова. До Києва Дженніфер завітає 13-го листопада.

Фото з офіційного сайту Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів