Ветвицька з нервовим зривом втекла до Британії

26 жовтня 2012, 10:48

Екс-дружина депутата та світська левиця Наталя Ветвицька вирішила втекти від скандалу, який виник після її одкровень про смерть коханця. Жіночка вилетіла до Британії, де навчається син.

Крім того, в інтерв’ю "ТСН.Особливе" Ветвицька не спростувала свій роман з бізнесменом Геннадієм Аксельродом, а просто відмовилася коментувати та говорити про це.

За словами Ветвицької, вона не очікувала, що після її трагічних виливань на екрані в шоу "Багаті теж плачуть", вибухне скандал.

Втім, жіночка все одно не шкодує, що розповіла про чоловіка, якого кохала 9 років.


"Це були почуття, трагічні, і все", - каже кума Тимошенко.

"Те, що я поділилася якоюсь частиною особистого життя, не знаю, може я не права. Але на той момент я не могла по-іншому. Я взагалі не могла ні говорити, ні думати, ні їсти, ні спати", - ділиться Ветвицька.

Свою розповідь Ветвицька називає "трагічними почуттями" і не шкодує про цей вчинок

Як відомо, ТаблоID, спираючись на очевидні факти, припустив, що коханцем Наталії був дніпропетровський бізнесмен Геннадій Аксельрод, якого застрелили у квітні цього року. У нього залишилась вдова і донька.

Цікаво, що Ветвицька не спростовує цього факту, але називає все це плітками та інтригами преси.

"Ні про які прізвищах я не хочу говорити і не збираюсь. Нехай, що хочуть, те й думають, то й вигадують. Це все плітки й інтриги, не більше", - каже жінка.

Наталія не підтверджує свій зв'язок з Аксельродом, але й не спростовує

Ветвицька вирішила більше не бути відвертою та не говорити про своє особисте життя. Мовляв, публікації у пресі довели її до нервового зриву, а її матері довелося викликати "швидку".

"Я навіть не очікувала, що буде такий скандал на всю країну. Вже порушені імена найвищих ешелонів влади. Я до цього не маю ніякого відношення. Стаття – це був такий кошмар. Мамі швидку викликали. У неї тиск піднявся", – жаліється Наталя.

Втім, Ветвицька чомусь забуває, що саме іменами "найвищого ешелону", як-то Ахметов та Хорошковський, її адвокат погрожував ТаблоIDу.

Отже, зараз кума Тимошенко, якій, мабуть, хочеться виглядати жертвою цього скандалу, полетіла до міста Йорк, де вчиться її 16-річний син.

"Я поїду, з ним побалакаю, обговоримо, погуляємо. Я просто хочу поїхати на якийсь час, щоб закритися, не знаю… Мені хочеться під ковдру залізти і не чути всього цього, і не бачити", - зазначає Ветвицька.

Ветвицька втекла від скандалу до іншої країни

Нагадаємо, в останньому випуску телешоу "Багаті теж плачуть" Наталія розповіла на всю країну про те, як вона страждала після смерті її коханця, ім'я якого залишилося не названим.

Але жінка, певно, не очікувала, що деякі факти дозволять припустити, що її коханим був саме Аксельрод. Тому й стала погрожувати тим, хто зробив це припущення.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів