Кайлі Міноуг добре продається і заміж не хоче

29 жовтня 2012, 15:10

Австралійська співачка Кайлі Міноуг увійшла до трійці артисток, чиї записи найкраще продаються у Великій Британії.

Гріх скаржитися 44-річній зірці й на особисте життя. Проте заміж за 34-річного коханого Андреса Валенкосо Кайлі не хоче, бо шлюб її душитиме.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "Style".

За словами співачки, її завжди гнітило відчуття якогось ярлику на собі, хоча "ніколи" про офіційний шлюб вона теж не каже.


"Яцілком віддана моїм стосункам, і я не говорю, що ніколи не одружуся, але я мушу знати, що можу вийти з цієї кімнати", - пояснює Кайлі.

"Я цього не зроблю, але мені справді потрібно знати, що в душі в мене є простір та свобода. Комусь хочеться знати, що в них є цей міцний фундамент, думаю, я – іншого виду", - каже вона.

Узагалі-то ходити на побачення – це "начне жахіття", зізнається Міноуг. Де б вона не з’явилася, неодмінно привертає багато уваги.

Кайлі Міноуг стала однією з трьох найкраще продаваних у Британії артисток

Відпочивати вони з Андресом люблять у його родичів в Іспанії, де життя значно спокійніше.

"Мені там подобається, бо я фактично нічого не роблю і про мене справді піклуються. Андресів батько ходить купувати свіжі харчі, бо все там крутиться навколо їжі та куховарства, чи ми з Андресом трохи їздимо до ресторанів", - розповідає співачка.

Нагадаємо, Кайлі та її "купідончик" разом із 2008-го року. Подейкували, коли артистка таки дозріє до весілля з ним, то спеціально перейде в католицизм.

Що ж до популярності в Британії, до за кількістю проданих синглів Кайлі Міноуг випередила Мадонна. Вона має цифру в понад 17,8 мільйона копій, якщо рахувати від 1984-го року, коли країна почула її дебютний альбом "Holiday".

Другу ж сходинку посіла Ріанна, яка за свою 7-річну співочу кар’єру продала жителям Британії вже 11,4 мільйона синглів, пише видання.

За підрахунками "The Official Charts Company", копій синглів Міноуг продалося 10,2 мільйони. За нею в рейтингу йдуть такі артистки як Вітні Х’юстон, Lady Gaga, Брітні Спірз, Селін Діон та Мерайя Кері.

Фото Reuters з сайту "The Age"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів