Малахов виганяє пенсіонерку з квартири

6 листопада 2012, 13:20

Російський телеведучий Андрій Малахов намагається відвоювати у пенсіонерки квартиру в центрі Москви.

Шоумен звернувся в поліцію з проханням виселити з його апартаментів з видом на Кремль незнайому йому 60-річну жінку на ім'я Ірина Мажарова, пише "Life News".

У своїй заяві Малахов просить "винести офіційне попередження про незаконність порушення закону про захоплення чужого майна". Мова йде про ласий шматочок - 3-х кімнатну квартиру площею 80 квадратних метрів, з видом на Кремль і храм Христа Спасителя.


За словами Андрія, жінка попросила у нього один-два місяці на те, щоб зібратися і покинути квартиру. Проте навіть після п'яти місяців пенсіонерка так нікуди і не поїхала.

У свою чергу 60-річна Ірина Мажарова впевнена, що шоумен пішов на підлість, аби обманом заволодіти її квадратними метрами.

Малахов звернувся до поліції, аби ті виселили з його квартири пенсіонерку

Мажарова вважає, що за законом право первісного викупу квартири повинно було належати їй і з нею вчинили несправедливо, не повідомивши про плани Малахова.

Цікаво, що пенсіонерці вже траплялося продавати квартиру ведучому "Пусть говорят!" - сусідню з тією, навколо якої розгорівся конфлікт. За словами жінки, ще одна квартира - на тому ж поверсі, але в сусідньому під'їзді теж належить шоумену.

Останнім бар'єром на шляху возз'єднання двох квартир Андрія Малахова виявився офіс-квартира пенсіонерки Мажарової.

"Спочатку я просто знайшла в дверях записку: "Звільніть квартиру, а ключі віддайте в десяту квартиру». Коли ми з ним зустрілися, він почав говорити як глухар на токовищі, просив звільнити квартиру, сказав: "Вона моя, я заплатив за неї 18 мільйонів рублів", - розповіла жінка.

Як стверджує Мажарова, документи на право власності на квартиру у Малахова були оформлені тільки восени, а не в червні, як він написав у заяві в поліцію.

Тож жінка й вирішила звернутися до суду. Вона написала позовну заяву, в якій зажадала, посилаючись на Цивільний кодекс, визнати за нею право викупу квартири.

Примітно, що сам факт купівлі квартири в елітному будинку в центрі Москви може стати предметом для розслідування. Якщо Малахов дійсно викупив її за 18 мільйонів рублів у Департаменту житлової політики столичної мерії, то ціна занижена як мінімум втричі.

Сам Андрій Малахов впевнений у законності своїх вимог і просить поліцію розібратися, що тепер вже в його квартирі робить стороння жінка.

"Я написав заяву в поліцію про те, що в мою квартиру № 9 входять сторонні люди і вносять якісь коробки. Я прошу дільничного дізнатися, хто ці люди і що їм потрібно. Квартира належить мені. Я не знаю, яким чином там може проживати ця жінка, адже квартира вже з 1981-го року числилася в нежилому фонді. У мене всі документи на руках".

Фото shoowbiz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів