Мейхер: Драматизм в мене від природи

7 листопада 2012, 17:32

Співачка та телеведуча Надя Грановська-Мейхер зізналася, що хотіла б влаштувати справжнє традиційне весілля з танцями та гуляннями на цілий місяць.

Про це Надя розповіла під час онлайн-конференції "Комсомольської правди в Україні".

Екс-"ВІА-Гра" нещодавно казала, що планує вийти заміж десь ближче до 40 років. Тому зараз говорити про весілля ще зарано. Але Надя уявила його дуже гучним і традиційним.

"Я поки не уявляла, яким у мене має бути весілля. Пофантазуємо... У мене ностальгія по весіллях, які святкували, коли мені було 5-10 років: курінь, українські народні танці, "сім сорок" з хусточкою... Тітки, які цілодобово безперервно варять-парять, готують, столи, які ломляться від страв", - поділилася співачка.


"Хотілося б влаштувати гульню, щоб місяць святкували. І пам'ятали!" – зізналася Надя.

Мейхер також розповіла про те, як її син Ігор з донькою Ганною між собою ладнають.

"Відмінно. Я часом дивуюся, милуюся, що 10-річний хлопчик поводиться з нею як дорослий, як батько. Хоче взяти її на руки, а вона зараз сама собі на умі... Але як він з нею спілкується, сюсюкає. Спокійна за нього як за майбутнього батька. Бачу в ньому присутність родинності. Почуття ревнощів у нього взагалі немає", - розповіла співачка.

Як для своїх 30 років Мейхер здається досить дорослою та мудрою жінкою. Причому ця якість допомагає їй на сцені.

Відомо, що Надя зараз бере участь у телепроекті, в якому перевтілюється у різних зірок. За словами співачки, найлегше їі дається драматизм та страждання.

"Мені всього 30 років, але моє життя не була солодким. Я людина, яка завжди намагається докопатися до істини, приймає все близько до серця. Драматизм мені притаманний від природи", - зауважила Мейхер.

Фото надане прес-службою "Нового каналу"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів