Любовні листи Джаггера продадуть з аукціону

13 листопада 2012, 16:20

Любовні листи, що їх багато років писав одній зі своїх коханців британський рокер Мік Джаггер, продадуть із аукціону "Sotheby's".

10 листів, які датуються 1969-м, зберегла американська співачка Марша Хант, яка в ті роки мала роман із артистом.

Про це пише "Contact Music".

Саме взаєминам Міка та Марші була присвячена композиція "The Rolling Stone" "Brown Sugar". У 1970-му вона народила велелюбному Джаггеру первістка – доньку Каріс Джаггер Хант.


"Коли серйозні історики нарешті почнуть вивчати, як та чому британські бой-бенди вплинули на міжнародну культуру та політику, ця добре збережена колекція листів, написаних рукою Міка Джаггера стане відкриттям", - вважає 66-річна Хант.

Мік Джаггер у 1969-му році

За словами співробітника "Sotheby's" Габріеля Хітона, ця добірка, в якій є також і вірші, відкриває "поетичного та заглибленого в себе" молодого Міка.

"Вони (листи) дають рідкісну нагоду побачити Джаггера, який дуже відрізняється від свого публічного образу: пристрасного, але стриманого, ліричного, але з сильним відчуттям іронії", - зазначає Хітон.

Аукціон відбудеться в Лондоні у грудні. Очікувана ціна листів – 70-100 тисяч фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, одним із численних захоплень Джаггера свого часу була актриса Анджеліна Джолі, яка не відповіла йому взаємністю. Нещодавно ж одна з колишніх колег рокера розповіла про його гей-роман із Девідом Боуї.

Фото АР з сайту news.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів