Брюс Вілліс відбив у Седокової бажання бути актрисою

19 листопада 2012, 17:52

Співачка Ганна Седокова, яка нещодавно виступила на розігріві на трьох концертах Дженніфер Лопес, розповіла про свій акторський досвід та невдалу зустріч з актором Брюсом Віллісом.

Крім того, в інтерв’ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя" Седокова запевнила, що не водитиме своїх дочок на кастинги у Лос-Анджелесі.

Тиждень тому Ганна заспівала на двох концертах Джей Ло у Росії та на одному – в Києві. За словами артистки, це був найкращий досвід в її житті.

Ані навіть вдалося познайомитися зі своєю західною колегою.


"Ми залишилися друзями. Не скажу, що ми будемо ходити одна до одної у гості, але те, що she knows my name, - це вже круто", - заявила Седокова.

Аня пишається своєю співпрацею з Лопес

Також Аня додала, що Дженніфер їй подякувала за виступ та надіслала величезну пляшку шампанського зі своїм підписом та букет квітів.

Окрім Лопес, Седокова ще знайома з актором та режисером Адамом Сендлером. Ганна навіть мала зніматися в одному з його фільмів. Втім, не склалося.

"Я була одного разу на кастингу у Лос-Анджелесі. Я сказала, що не піду більше туди ніколи. Я мала зніматися у новому фільмі Адама Сендлера. Мене запросили. Власне, вони шукали зірку з Росії, і я прийшла на кастинг, мала грати танцівницю у тріко… Адам сказав, що я ідеально підходжу, що вони готові знімати. А наступного дня зникли…" – поділилася Седокова.

Як відомо, у Лос-Анджелесі майже усі люди мріють засвітитися на екрані. Ганна спочатку теж потрапила під цей вплив.

"Я коли приїхала в LA, я хотіла бути актрисою. Думала, що буду грати, так добре, в мене усе вийде. А потім я почала знайомитися ближче з акторами. І зрозуміла, що це найбільш нещасливі у світі люди", - розповіла співачка.

Седоковій расхотілося бути актрисою

Аня згадала історію, коли вона зустріла у Нью-Йорку актора Брюса Вілліса у кафе. Вона зробила зі серветки трояндочку та протягнула йому.

"Мені це не потрібно, заберіть геть",- відповів Брюс Ані.

"Він з такою ненавистю дивиться на оточуючих... І якщо навіть Брюс Вілліс, який БРЮС ВІЛЛІС, настільки нещасливий у своєму житті, то що вже казати про мене. У мене чудова професія, яку я люблю", - зробила висновок Седокова, якій, схоже, не спало на думку, що Віллісу просто була не потрібна паперова трояндочка.

Тепер Ганна не лише не хоче бути актрисою сама, а й дочок своїх на кастинги не водитиме.

Аня не хоче, щоб доньки ходили на акторські кастинги

"Це якесь божевілля, кожна людина, в якої є дитина вважає за необхідне відіслати її на навчання. Це просто катастрофа. Дитина змінюється, дитина стає дорослішою у поганому напрямку. Тисячі дітей, які тільки й думають, що про свою зовнішність… Батьки втрачають глузд, реалізують якісь свої комплекси. Я абсолютно впевнена, що дітям це не потрібно", - наголосила співачка.

Нагадаємо, ще у березні цього року Седокова вихвалялася тим, що бере уроки в британського актора Ентоні Хопкінса.

Стоп-кадри з відео "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів