Гайтана вирішила судитися з пресою

20 листопада 2012, 17:45

Співачка Гайтана має намір подати до суду на представників деяких Інтернет-видань, які свого часу приписали Гайтані розповсюдження пліток про вагітність Ані Лорак.

Про це повідомляє прес-служба "Lavina Music".

Заголовки, у яких подавалася відверто брехлива неперевірена інформація, настільки обурили співачку, що вона вирішила покарати представників ЗМІ.

"Мені не подобається, коли моє ім'я переплітають з брудною, помилковою інформацією. Це обурливо і неприємно. Якщо Інтернет-видання зважилися піднімати свої рейтинги за рахунок жовтих матеріалів, пов'язаних з моїм ім'ям, то нехай тепер будуть готові до судових розглядів", - заявила Гайтана.


До речі, нещодавно співачка казала, чому образилася на ЗМІ після "Євробачення"

"Я не люблю, коли підривають мій авторитет і пишуть гидоту про особисте життя. Заявляю, що я ніколи не цікавилася вагітністю Ані Лорак, і вже тим більше не давала жодних коментарів у ЗМІ. Я не виключаю, що це був дешевий піар трюк", - зауважила зірка.

"Своїм рішенням завести судову справу я хочу домогтися відповідальності журналістів, які подають свідомо неправдиву, вигадану інформацію. Я хочу, щоб наш медіа-простір став прозорим озером, а не брудним, огидним болотом", - наголосила Гайтана.

Юристи компанії "Lavina Music" вже готують документи для початку судового процесу.

Нагадаємо, наприкінці серпня у пресі ходили чутки про те, що нібито Гайтана розповсюдила інформацію про другу вагітність своєї колеги Ані Лорак.

Фото з офіційного сайту Гайтани

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів