Lady Gaga та Озборни погиркалися в листах

11 січня 2013, 17:20

Американська співачка Lady Gaga посварилася з жіночками з клану Озборнів, із дружиною та дочкою відомого рокера, Шерон та Келлі.

Суперечку дами влаштували публічну, в формі відкритих листів, пише "Contact Music".

Почалося все, нагадаємо, з того, що наприкінці минулого року Келлі Озборн висловила припущення щодо вагітності Lady Gaga, яка якраз погладшала. Сама співачка чула про себе й значно гірші речі, тож, може, й не розсердилася, але її фани Келлі цього не подарували.

Озборн стала жертвою "кібер-цькування" з боку шанувальників Lady Gaga. Її називали "потворною шльондрою", радили вбити себе та бажали, щоби її збила машина або щоби вона вмерла від СНІДу.


Із закликом вгамувати шанувальників Gaga мама телеведучої, Шерон Озборн, письмово зверталася до її менеджера, пише "The Daily Mail".

Фани Lady Gaga цькують Келлі Озборн

Lady Gaga ж у четвер оприлюднила на своєму сайті "LittleMonsters.com" відкритого листа до Келлі, в якому порадила їй самій подати приклад поваги, співчуття та любові до інших людей.

"Я співчуваю тобі, Келлі, але мушу зазначити… що ти обрала дорогу меншого співчуття", - написала вона.

Lady Gaga дорікнула Озборн тим, що та веде телешоу "Fashion Police", у якому критикують та висміюють чужу зовнішність, "наче ми якість тварини в зоопарку". Співачка нагадала Келлі, як та була товстункою і, напевно, теж потерпала від знущань. Зірка сказала, що їй дуже дивно зараз бачити, як та ж Келлі, ставши нарешті гарною стрункою жінкою, не допомагає іншим, а навпаки, висміює, подаючи поганий приклад молоді.

"Я не маю змоги контролювати моїх фанів, і я відмовляю їх від усілякого негативу та насильства, бо це неправильно та болісно – і мені шкода, що твої почуття були ображені", - запевнила Gaga.

На це послання своїм відкритим листом у Facebook відповіла Шерон, звинувативши співачку в лицемірстві.

Шерон Озборн заступилася за доньку

"Я називаю "буллі" (агресором) тебе, бо ти маєш 32 мільйони фолловерів, які ловлять кожне твоє слово, і критикуєш Келлі. Невже ти в такому відчаї, що тобі треба було виносити це на публіку?", - запитала вона Lady Gaga.

Матріарх сім’ї Озборнів пригадала співачці її м’ясну сукню та численні вбрання з хутра.

"Чи не варто тобі повчити своїх маленьких монстрів-шанувальників поважати тварин та життя?", - поцікавилася Шерон.

Вона підкреслила, що єдине слово Lady Gaga здатне зупинити всі ці "огидні та дешеві погрози", які надходять від її фанів на адресу Келлі.

"Дай мені знати, коли схочеш продовжити ці дебати. Я – твоє відкрите ігрове поле, моя дорогенька. Щиро твоя, Шерон Озборн", - закінчила звернення розгнівана матуся.

Фото Reuters, з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів