Куніс одружить на собі Катчера навесні?

14 січня 2013, 16:20

Найсексуальніша жінка світу та найбільша нечупара Голлівуду Міла Куніс, кажуть, незабаром окільцює свого коханого Ештона Катчера.

Подейкують, парочка одружиться вже цієї весни, пише "Contact Music".

Такий поспіх обумовлений тим, що Катчер буцімто дуже хоче дітей, а Куніс згодна завагітніти лише в статусі офіційної дружини.


"Міла сказала Ештону, що вона хоче вийти заміж, перш ніж завагітніти. Зараз він готовий повністю відпустити минуле і почати заново у Новому році. Він подав на розлучення, щоб одружитися з Мілою і мати дитину, яку він завжди хотів", - розповів інформатор.

Кажуть, закохані вже навіть визначилися із датою весілля.

Катчер з одного шлюбу стрибне одразу в другий?

"На святах Ештон з Мілою побували в його рідному місті в Айові і повідомили його рідні, що вони планують скромну шлюбну церемонію в квітні в Лос-Анджелесі", - додало джерело.

До слова, подейкують, Катчер робить усе можливе, аби швидше розлучитися з Демі Мур. Актор буцімто погодився віддати екс-дружині кругленьку суму - 12 мільйонів фунтів стерлінгів (майже 19,5 мільйонів доларів).

"Спочатку він поклявся боротися з нею до останнього, але потім сторони зійшлися на 12 мільйонах фунтів. Він, зрозуміло, не надто цьому радий, але йому хочеться почати нове життя", - зауважив інформатор.

Нагадаємо, у шлюбі з Демі Мур Ештон Катчер був з 2005-го року. Та восени 2011-го між подружжям пробігла кішка.

Згодом з'ясувалося, що Ештон зраджував своїй немолодій дружині. У момент розколу своє плече Катчеру підставила актриса Міла Куніс. І хоча пара уперто заперечує свій роман, натомість увесь час проводить разом.

Фото thehothits.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів