Весілля Посипайка виявилося жартом

18 січня 2013, 12:32

Телеведучий Ігор Посипайко зізнався, що його одруження з Ганною Король було лише жартом. До того ж, він і досі не байдужий до своєї колишньої дівчини – Олени Шоптенко.

Про це Ігор розповів "ТСН. Особливо" під час катання на ковзанах.

Посипайко досить вправно катається на ковзанці, адже у дитинстві займався гірськолижним фрістайлом.

Мороз та екстремальне катання, мабуть, сприяли тому, що Ігор відкрив таємницю свого особистого життя. Як виявилося, він не одружувався з Ганною Король, як повідомлялося влітку.


"Це не насправді було… Ми поїхали на регаті з друзями. В нас була купа розваг: ми фарбували скелю в жовто-блакитні кольори в Греції на день Незалежності, їздили на "моциках" по бухтах, і однією із розваг на кінець тижня було те, що пари, які склалися на регаті, одружились...", - розповів Посипайко.

Саме цю жінку Посипайко півроку називав своєю дружиною

Ігор також зізнався, що зараз його серце вільне. Але секс без кохання для нього справа звична.

"Чи є секс без кохання? Ну звісно що є! Це 21 століття, і це, в принципі, така сама розвага, як і гірські лижи, ковзани чи кайт-серфінг. Було б тупо стверджувати, що сексу без кохання немає", - зауважив Ігор.

Посипайко не приховує, що займається сексом задля задоволення

Також телеведучий розповів, що дуже добре ставиться до своєї екс-дівчини – танцівниці Олени Шоптенко.

"Я так само до неї ставлюся із захопленням, з натхненням. Дуже вона мені подобається як людина, як професіонал, як танцівниця. І Дмитро мені теж дуже подобається. Нема у нас ніякої конфронтації", - зазначив Посипайко, маючи на увазі нинішнього бойфренда Олени, Дмитра Дікусара.

Нагадаємо, у серпні на сторінці Посипайка у соцмережі з'явилися нібито весільні фото. Тоді Ігор повідомив, що одружився з такою собі Ганною Король.

З Оленою Шоптенко телеведучий розійшовся у 2011-му році.

Фото з Facebook Посипайка та стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів