Колишній Спірз не хотів із нею сексу?

22 січня 2013, 14:18

Подейкують, весілля поп-співачки Брітні Спірз із Джейсоном Тревіком так і не відбулося через те, що 41-річний чоловік не витримав темпу "секс-марафону", який нав’язувала йому наречена.

Річ навіть не в тім, що він не хотів мати від артистки дітей, а в тому, що, в буквальному сенсі, відмовлявся їх робити.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy".

Як розповідає джерело, Брітні мріяла народити коханому доньку. Співачка вимагала, щоби вони з Джейсоном нарешті призначили дату весілля, та чим більше вона на нього тиснула, тим більше він віддалявся.


"Їхньому особистому життю настав кінець, хоча Брітні щосили намагалася його спокушати. Вона пробувала спровокувати Джейсона на секс у найбільш непідходящі моменти, коли він говорив по телефону в справах, у її гримерці на "X Factor" та навіть у машині, яку вів охоронець", - каже інформатор.

Тревік давав Спірз надто мало сексу?

Попри те, що Тревік уникав близькості з нею, Спірз до останнього вірила, що він – той самий, хто зробить її щасливою і дасть їй сім’ю.

"Наприкінці, під час з’ясування стосунків, Джейсон крикнув їй: "Я не хочу одружуватися і не хочу дітей!" На той час це практично й не мало значення, бо вони уже спали в разних спальнях", - говорить співрозмовник видання.

"Джейсон став її доглядачем, а роль її коханця відійшла на другий план… Але ж вона – зірка, і не збиралася дозволяти йому її кинути. Хай би там що, це вона мала його кинути. Тож через свого речника вона зробила це першою та оголосила, що їхні стосунки закінчено", - додає він.

Як відомо, Спірз і Тревік почали зустрічатися в 2009-му році, а заручилися наприкінці 2011-го року.

Фото АР з сайту ctv.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів