Путін зібрався до Антарктики

28 січня 2013, 13:40

Російський президент Володимир Путін має намір повернути до свого графіка активні спортивні заходи. Так, він подумує відвідати Антарктиду та пірнути з аквалангом.

Про це "Известиям" розповів прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

"Володимир Путін продовжуватиме свої активні хобі. Можливо, влітку пірне з аквалангом. Продовжить боротьбу за збереження рідкісних видів тварин. До чого тут патріархальний стиль? У нього свій власний, і це його особистий вибір", - заявив Пєсков.

Інше джерело в адміністрації президента повідомило, що у 2013-му році Путін планує також пограти в хокей та відвідати антарктичну станцію.


У вересні 2012-го року російський президент прийняв пропозицію президента Чилі Себастьяна Піньєра відвідати антарктичні бази Росії і Чилі. Малося на увазі, що президенти здійснять візит наприкінці січня. Але Пєсков повідомив, що ймовірно, терміни далекої поїздки будуть перенесені.

Путін зібрався в Антарктиду

"Дата відвідування баз не була обговорена, однак Володимир Путін як займався природоохоронною діяльністю, так і буде нею займатися, - підкреслив прес-секретар президента.

Раніше ЗМІ обговорювали те, що після 60-річчя Путін на тлі отриманої восени травми спини, має відійти від образу "президента-спортсмена".

Але експерти вважають логічним рішення не зраджувати свій образ.

"Думаю, що версію про зміну іміджу на патріархальний придумали політичні опоненти Путіна. Його повернення до екстремальних захоплень - це "мачизм" в хорошому сенсі слова", - сказав один з політологів-експертів.

Як відомо, захоплення спортом і активний відпочинок - важлива частина образу Володимира Путіна. Президент захоплюється гірськими лижами і боротьбою.

Фото прес-служби перзидента з сайту "Yuga.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів