Аністон пожалілася на "лобкове" волосся

13 лютого 2013, 17:14

Американська акторка Дженніфер Аністон не з чуток знає, наскільки відповідальною справою є вибір шампуню.

Не той засіб – і на вашій голові наче шмат лобкового волосся, як це трапилося з 44-річною акторкою.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "WWD".

Халепа сталася з Аністон на знімальному майданчику стрічки "Знайомство з Міллерами". Зірці причепили напівперуку, яка використовується для збільшення об'єму зачіски. Похибка стиліста була в тім, що помила вона ці накладні коси не тим шампунем.


У Джен на голові опинився шматок "лобкового" волосся

"Вологість була близько 100%, тож фактору кучерявості було – хоч греблю гати. На мені в цьому фільмі була напівперука, але дівчина, котра мила цю накладку, не використала мій шампунь", - розповіла Дженніфер.

"Тож ми вийшли надвір, і решта мого волосся була слухняна і бездоганна, а верхня частина – яку я називала "мій чуб" – почала скидатися на лобкове волосся", - пожалілася вона.

Як відомо, з минулого року Аністон має власний бренд засобів по догляду за волоссям. Зірка задоволена – бо тепер задля її вимог гарує ціла команда вчених, а вона може ділитися їхніми відкриттями з іншими жінками.

"Приємно, коли відчуваєш себе частиною чогось, що робить повсякденне життя людей кращим. Коли я чимось захоплена, мені подобається ділитися цим із людьми, буде це засіб для обличчя, класна пара джинсів чи шампунь", - запевнила Дженніфер.

Нагадаємо, зачіска героїні Дженніфер Аністон у "Друзях" торік була визнана культовою авторитетним виданням "Time".

Фото Reuters з сайту stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів