Телеведуча пожартувала про Голокост і Гайді Клум

1 березня 2013, 14:37

Американську скандальну телеведучу Джоан Ріверз розкритикували за жарт про німецьку модель Гайді Клум та Голокост.

Обурення антидифамаційної ліги США, що займається боротьбою з антисемітизмом, викликало нещодавнє висловлювання Ріверз, повідомляє "The Sun".

Так, під час шоу на телеканалі "E! Entertainment" обговорювали сукню Гайді Клум, у якій вона з'явилася на вечірці з нагоди "Оскара".


Коментуючи вбрання Клум, зокрема відверте декольте, Ріверз заявила, що "востаннє німці виглядали такими палкими, коли кидали євреїв в печі".

Глава Антидифамаційної ліги Ебрехем Фоксман, переживший Голокост, назвав цей жарт "вульгарним і образливим для євреїв і для людей, які пережили Голокост, а також для всіх американців".

Джоан Ріверз прирівняла сукню Гайді Клум до Голокосту

Він зажадав від Джоан Ріверз вибачення за цей злий жарт.

Однак телеведуча вже заявила, що не збирається перепрошувати, пише "CNN".

"Мій чоловік втратив велику частину своєї родини в Аушвіці, і я запевняю вас, що я завжди спеціально нагадую людям про Голокост через гумор", - пояснила Ріверз.

До слова, 79-річна телеведуча велика прихильниця пластичних операцій. Однак недосконалість власного тіла не заважає Ріверз зле жартувати над іншими людьми.

Нещодавно жінка "проїхалася" по зовнішності співачки Адель.

Володарка "Оскару" за пісню для фільму про Бонда під час отримання статуетки сказала, що в неї від хвилювання стисло горло і вона не може зковтнути.

"Ой, та годі! Немає в тебе проблем з ковтанням", - прокоментувала Ріверз під час перегляду відео, певно, натякнувши на надмірну вагу Адель.

Окрім цього Ріверз пародіювала співачку, напинаючи свої щоки.

Фото perezhilton.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів