Обама й дочка Джолі-Піттів стали найкраще вбраними

11 березня 2013, 17:50

Першу леді Сполучених Штатів Мішель Обаму проголосив найкраще вбраною жінкою журнал "Sunday Times Style".

На нижчих щаблях у "Best Dressed List" опинилися дизайнерка Вікторія Бекхем, зіркове дитя Шайло Джолі-Пітт та королева Великої Британії Єлизавета ІІ.

Про це повідомляє "Contact Music".

На думку авторів рейтингу, Мішель "усвідомлює, що, оскільки основна її роль, як першої леді, є візуальною, мода може бути доброю силою, яка служитиме для того, щоб надихати і розважати".


Мішель Обама стала найкраще вбраною з-поміж усіх селебрітіз

До списку найкраще вбраних також потрапила міністр внутрішніх справ Великої Британії, 56-річна Тереза Мей. Політика проголосили власницею "найкращих ніжок уряду".

У Топ-25 опинилися й дизайнерка Вікторія Бекхем, актриса Хелен Міррен та 6-річна донечка Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, Шайло Нувель.

"Що тішить понад усе в цих 25 персонах, яких ми відзначаємо сьогодні, так це те, що серед них немає таких, що виглядали б однаково; всі вони займають окрему частину модного спектру, використовуючи власний смак та судження задля виведення індивідуального стилю, який служить натхненню", - зазначила автор колонки Тіффані Дарке.

6-річна Шайло потрапила до Топ-25

Між тим володаркою титулу "Найгірше вбрана" стала епатажна американська співачка Lady Gaga.

Як відомо, в січні 2014-го Мішель Обама святкуватиме своє 50-річчя. Подейкують, дружина президента вже зараз "забронювала" артисток, які співатимуть для неї на святі. Майбутня ювілярка запросила британську соул-зірку Адель, а також улюбленицю свого чоловіка, Бейонсе.

Про це пише "The Daily Mail".

Lady Gaga стала "антигероїнею" рейтингу

Із нагоди круглої дати в Білому домі влаштують бучне свято, на якому буде чимало селебрітіз. Як свідчить джерело, Адель уже дала свою згоду виступити для Обами.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times", AP з "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів