Міддлтон дає принцу Гаррі поради з кохання?

13 березня 2013, 17:22

Подейкують, дружина британського принца Вільяма Кейт всерйоз взялася за виховання його молодшого брата Гаррі.

28-річний плейбой сам попросив про це свою вагітну невістку. Він сподівається, що її поради допоможуть йому збудувати міцні стосунки з новим захопленням, моделлю Крессідою Бонас.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy".

"Гаррі настільки закоханий у Крессіду, що, з дозволу принца Вільяма, попросив допомоги Кейт, аби бути певним, що не занапастить цих стосунків", - каже джерело.


Кейт проводить інструктаж для Гаррі?

Гаррі певен, що нарешті знайшов ту єдину жінку, з котрою ладен провести решту життя. Він дуже поважає думку Кейт і готовий дослухатися до її порад.

"Кейт, котра нічого не бажає так сильно, як побачити, як її хуліган-дівер нарешті вгамується, сіла з Гаррі та порадила йому, що робити і чого не робити, коли будуєш глибокі стосунки", - розповідає інформатор.

"Вона сказала йому: "Не пий так багато – і жодних оцих твоїх непристойних жартів! Будь уважним, ніколи не говори про своїх екс-подружок – і не потрапляй більше в ситуації, ганебні для тебе та усі оточуючих!", - додає він.

Зі слів співрозмовника видання, навіть принц Вільям був приємно здивований тим, як раптом подорослішав його менший брат. Причина в тім, що він нарешті знайшов "правильну" дівчину, й близькі сподіваються, що вже не втратить.

Нагадаємо, торік принц Гаррі жалівся, що йому важко знайти пару. Він пояснював, що не кожна дівчина зважиться розділити з ним відповідальність, яку несе з собою титул.

Фото з сайту firstpost.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів