Адель за $3,7 мільйона заспіває на весіллі?

14 березня 2013, 18:02

Подейкують, британська співачка Адель погодилася заспівати на весіллі доньки мультимільйонера.

Втім ціна, яку загатила володарка "Греммі" - 100 тисяч фунтів стерлінгів (150 тисяч доларів) за хвилину.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "Daily Star".

Південноафриканський "фруктовий" магнат Вівіан Імерман віддає заміж свою доньку Меган. Весілля відбудеться в одному з лондонських готелів. 25-хвилинний виступ на ньому Адель виллється татові в 2,5 мільйона фунтів стерлінгів (понад 3,7 мільйона доларів), що змусило Імермана вагатися.

Адель готова співати на весіллі, але за 150 тисяч доларів за хвилину?

"Три роки тому він заплатив тисячі (фунтів стерлінгів) Еймі Вайнхаус за її виступ на весіллі старшої дочки, Біанки. Він сподівався, що так буде і з Адель", - розповів інформатор.

"Але він був здивований, коли йому сказали, що вона коштуватиме 2,5 мільйона фунтів… Попри його солідний банківський рахунок навіть йому здалося, що це задорого, і він розглядає інших артистів", - додав він.

Якщо Адель та Імерман усе ж не домовляться, на горизонті в зірки є й інша вигідна угода. Як стало відомо джерелу "The Sun", співпрацювати зі співачкою начебто хочуть "Estée Lauder", "L'Oréal" та "Dior". Адель розгляне пропозиції та стане лицем однієї з компаній за 10 мільйонів фунтів стерлінгів.

До слова, подейкують, співачка планує перебратися з Британії до Сполучених Штатів. Як пише видання, Адель та її коханий Саймон Конецкі наразі придивляються до будинків у Беверлі-Хіллз.

Фото Reuters із сайту antaranews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів